facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CP IMPRO

Info

Ik geef improvisatie / theatersport workshops. Je kunt me ook boeken met een voorstelling of als trainingsactrice.
Improvisatietheater als kernactiviteit!

Geschiedenis

Ik geef workshops improvisatietheater en speel in voorstellingen. Daarnaast ben ik inzetbaar als (trainings)actrice.

Adres: Kapiteelpad, 6543 LT Nijmegen
Telefoonnummer: +31 (0) 6 4184 2464
Stad: Nijmegen
Route: Kapiteelpad
Postcode: 6543 LT



op zoek naar gerelateerd: Improvisatie mindset, Improvisatietheater online
Recensies
Cindy is een vakvrouw: omdat ze zelf goed kan improviseren en doceren! In de les leer je spel- en zangtechnieken op speelse wijze. Maar bovenal geeft Cindy je vertrouwen en zin om het gewoon te doen! Awesome!
Met haar aanstekelijke enthousiasme weet Cindy iedereen uit te dagen om buiten zijn comfortzone te stappen en het onverwachtse uit zichzelf te halen. Extravert of introvert maakt niet uit, Cindy leert iedereen op zijn eigen manier te improviseren en boven zichzelf uit te stijgen of anders stralend ten onder te gaan.
Fantastische workshops door inspirerende docenten. Cindy begeleidt dit op sympathieke en enthousiasmerend wijze. Aanrader!
De improvisatietheatercursus die ik bij Cindy CP Impro heb gevolgd is mij erg goed bevallen! Cindy weet een fijne, open sfeer met de groep te creëren waarin je helemaal jezelf kunt zijn of juist iemand anders in een oefening, haha!. Er wordt op een positieve manier uitleg en feedback gegeven, waardoor je makkelijk dingen leert. Tot slot werd er ook veel gelachen... awesome!
Impro is naast leuk natuurlijk ook spannend; dan is een veilige sfeer cruciaal. Cindy doet er alles aan om daarvoor te zorgen : alles is goed en haar feedback in eigenlijk altijd positief opbouwend. Dit zorgt voor een zekere veiligheid, voor mijzelf ook wel een basisvoorwaarde. Door deze veiligheid wordt je uitgedaagd om de schroom in jezelf te overwinnen en ' gewoon te gaan'. Dan de lessen zelf; die zitten wat mij betreft goed in elkaar, zowel elke les afzonderlijk als de cyclus als geheel. De opbouw van de les : eerst gezamenlijke, actieve oefeningen doen zodat we wat losser en ontvankelijker raken. Als we dan voor elkaar gaan spelen, is dat a.h.w. vanzelf aan de beurt. Maar ook in de lessen onderling zit zit mooie opbouw, telkens worden elementen geoefend die je in de spelvormen die hierop aansluiten, toe kunt passen. En mochten dingen niet goed uitpakken of averechts werken dan speelt Cindy daar meteen op in en nemen we even een extra lusje. Maar boven alles ; mede door Cindy en ook door onszelf natuurlijk creëren we een sfeer waarin het goed toeven is, waarin gelachen kan worden, we elkaar uitdagen, we ons met elkaar verbonden gaan voelen en soms geroerd de les afsluiten. Ik zeg doen die Impro van Cindy
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor CP IMPRO.

Nijmegen acteur

openingstijden, locatie, vervoer. Kapiteelpad kaart stadsplattegrond, satellietweergave. CP IMPRO adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met CP IMPRO. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over CP IMPRO delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid