facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cozijnsen Meubelen & Interieurs

Cozijnsen Meubelen & Interieurs

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van zitmeubelen en herstoffering.
U kunt vrijblijvend in onze showroom kijken voor de mogelijkheden
Wilmar en janine

Adres: J.f. Kennedylaan 6, 4191mz Geldermalsen
Telefoonnummer: 0345504192
Stad: Geldermalsen
Route: J.f. Kennedylaan 6
Postcode: 4191mz


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Cozijnsen Geldermalsen, Banken Geldermalsen, Meubelwinkel Geldermalsen, Refurbished Artifort bank, Refurbished banken, Van den Oever Geldermalsen, Woonwinkel Culemborg, Refurbished design hoekbank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maakhaarop René van der Veen Maakhaarop René van der Veen 460 meter Visagie voor uiteen lopende doeleinden. Bij mij in Geldermalsen of op locatie.
Corim Dental Products B.V. Corim Dental Products B.V. 502 meter Vertaald door Google Vraag offertes aan om tandheelkundig materiaal te kopen voor ond...
Welzijn West Betuwe Welzijn West Betuwe 686 meter Klantvriendelijke medewerkers.
Studio diip Studio diip 1 km We Design Intelligent Imaging Products that we realize with and for our clients. We a...
Wim van Breda BV Wim van Breda BV 1 km Zij zorgen voor veel werk
tools.vocor.nl tools.vocor.nl 2 km Prettige zaak, met werknemers die kennis van zaken hebben!
Recensies
Een mooie Gelderland bank gekocht echter na 2 maanden zakte het voorpand in. Tot twee keer toe per mail een service verzoek gedaan en daar is nooit op gereageerd.
Via een advertentie op marktplaats bij deze meubelmaker terecht gekomen en een bank laten maken. Alles was mogelijk qua maten en stoffen. De bank was binnen een paar weken klaar, is nog mooier dan we hadden verwacht en zit heerlijk!
Wilmar heeft voor ons een prachtige bank op maat gemaakt. Echt vakwerk. Afspraken worden nagekomen en bij de levering thuis werd de tijd genomen door Martin met uitgebreid advies. Het contact met Janine is prettig en persoonlijk. Heel fijn adres
Onze oude bank en Leolux stoelen hebben er nog nooit zo mooi uitgezien na herstofferen bij dit bedrijf! Veel hulp en advies gekregen bij het uitzoeken van de stoffen, niet gehaast maar juist alle tijd van de wereld. Alles op afgesproken tijd klaar en netjes afgeleverd aan huis. Niets dan lof! Nogmaals dank voor de hele goede service.
Op zondag besloten we dat we maandagochtend een nieuwe bank nodig zouden hebben. Laten we beginnen bij Cozijnsen, dan kunnen we met een beetje geluk dezelfde dag nog zitten. We werden meteen en vriendelijk geholpen, onze keuze was snel gemaakt en er werd een mooie prijs afgesproken. Binnen een uur stond de bank in onze woonkamer! En tot nu toe zijn we tevreden over hoe lekker we kunnen zitten.
Ik heb een maatwerk hoekbank gekocht bij Cozijnsen Zitmeubelen en ik ben super tevreden, zelfs mijn oude bank meegenomen en voor me naar de vuilstort gebracht. Ook een fauteuil van Leolux laten herstofferen, niet van origineel te onderscheiden. Ook weer met gratis haal- en brengservice....gewoon TOPSERVICE met een goede prijs! Bedankt!
Ik heb recent stoelen gekocht bij Cozijnsen, het contact, de service en de aflevering van de aankoop verliepen zo prettig dat ik besloot om ook de kussens van mijn hoekbank opnieuw te laten vullen. Ook dit verliep wederom perfect. Afspraken worden nagekomen, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is, dit in combinatie met goede kennis en super service. Ik kan Cozijnsen Zitmeubelen & Interieurs dan ook aan iedereen aanbevelen.
Wij zijn erg tevreden over het bijvullen en herstofferen van onze Leolux bank. Dit is zeer vakkundig gedaan en de bank ziet er weer als nieuw uit. We zijn in de winkel goed geadviseerd en ook de communicatie verliep prettig.
Wij hebben bij Cozijnsen Zitmeubelen een nieuwe hoekbank gekocht, een buffetkast en salontafels. Vanaf het zoeken tot het plaatsen wordt alles met zorg gedaan. Je krijgt absoluut goede voorlichting, alles kan op maat gemaakt worden en de levertijden zijn zeer snel. De toonzaal biedt erg veel mogelijkheden. Onze eetkamerstoelen komen ook van Cozijnsen Zitmeubelen. Kwaliteit en vakmanschap. De meubels worden zorgvuldig en krasvrij geplaatst, aan alles wordt gedacht. Net dat beetje extra aandacht maakt dat we de volgende keer weer naar dit adres gaan.
We hebben ons Leolux laten herstofferen bij Cozijnsen. Wat een fijne zaak. Ze denken mee, komen meer dan hun afspraken na en de stoel is als nieuw! Wij zijn erg blij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid