facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor COZA apk keuringsstation

COZA apk keuringsstation

Info

Wij zijn een onafhankelijk keuringsstation. U ontvangt deskundig en eerlijk advies over mogelijke reparaties.

Geschiedenis

COZA Autokeuringen is gestart in 1987, ongeveer 2 jaar na invoering van de APK voor personenauto's en lichte bestelwagens (APK II). Wij zijn een onafhankelijk keuringsstation, wij keuren neutraal. Wij voeren geen reparaties uit. Wij hebben dus geen baat bij het afkeuren van uw auto! Dus geen onverwachte extra kosten bij COZA Autokeuringen. U betaalt uitsluitend een vaste prijs voor de APK. Is uw auto niet goedgekeurd dan is de herkeuring gratis. U ontvangt deskundig en eerlijk advies over dringende en/of te verwachten reparaties. Deze manier van werken schept veel vertrouwen bij onze klanten en steeds meer mensen weten de weg naar ons bedrijf te vinden. Met 6500 keuringen per jaar genieten wij dan ook een zeer grote bekendheid in de regio en omstreken.

Adres: Heerlerweg 134 6367AH Voerendaal, 6367AH Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: 0031455753027
Stad: Voerendaal
Route: Heerlerweg 134 6367AH Voerendaal
Postcode: 6367AH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Baadjou Voerendaal, Hoe verloopt een APK keuring, APK tips, Autogarage Voerendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Verkeerswijs Autorijschool Verkeerswijs 431 meter Autorijschool Verkeerswijs
Autobedrijf Habets BV Autobedrijf Habets BV 1 km Klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar
Tigger Voerendaal Tigger Voerendaal 1 km Goede service en kwaliteit! Nemen de tijd voor de klant en zijn zeer ervaren en desku...
garage H&R Loo bv IVECO bedrijfswagens garage H&R Loo bv IVECO bedrijfswagens 1 km Verkoop nieuwe IVECO bedrijfswagens, in en verkoop alle merken bedrijfswagens, repara...
Erik Kockelkoren Bedrijfswagen Techniek Erik Kockelkoren Bedrijfswagen Techniek 2 km Handel in truck-onderdelen en reparaties van trucks.
Recensies
Hier al enkele keren de keuring laten doen. Indien iets niet in orde is wordt het ook netjes uitgelegd. Daarnaast naar mijn mening deskundige mensen en de wachtruimte is netjes ingericht. Meestal sta je binnen een half uur tot een uur wel weer buiten. Zeker een aanrader!
Klantvriendelijke ontvangst, keurige verzorgde wachtruimte met lekkere koffie en ondanks dat er 5-6 klanten voor mij aan de beurt waren, stond ik binnen 40 minuten weer buiten. Kortweg: Top!
Voor mij de Beste keuringsbedrijf ever . Wat een aardige mensen . En zo betrouwbaar wat voor mij de voornamste reden is dat ik daar terug ga . Fijn dat er toch nog zulke mensen bestaan . Thanks en tot volgend jaar .
Ik kom hier al jaren en ben erg tevreden over hun professionaliteit, deskundigheid en flexibiliteit. Er zijn momenten dat ik net voor sluitingstijd aanwezig ben en daar wordt niet moeilijk over gedaan. Klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel. Ik hoop dat ze nog lang hun diensten kunnen voortzetten
Hele vriendelijke mensen, die je ook te woord staan. Ik kom hier eigenlijk al jaren en ben altijd naar tevredenheid geholpen. Zeker een aanrader als keuringsstation. En qua prijs zijn ze ook schappelijk.
Top bedrijf. Heel duidelijk dat zij geen garage/werkplaats hebben. Dus ze keuren auto's ook niet zogenaamd af om monteurs aan het werk te houden zoals bijvoorbeeld Kwikfit. Dank jullie wel!
Nooit meer !!!! Wat een slechte service...arrogante medewerkers .. Die zullen aan mij geen geld meer verdienen
Fijn keuringsstation. Geen onderhoud aan autos, dus geen belang bij afkeur. Geen afspraak nodig en koffie terwijl je wacht.
Al meer dan 10 jaar keuren we hier onze auto’s. Top team, snel en correcte afhandeling. Aanrader
Zeer slechte service. Ze mogen professioneler zijn in hun omgang.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar COZA apk keuringsstation met het openbaar vervoer


Kunrade, Heerlerweg 20 meter
52
55
652
655
Kunrade, Heerlerweg 30 meter
52
55
652
655

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid