facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor COXKARTING.COM

COXKARTING.COM
Adres: Ridder van Asenrodeweg 37, 6042 LG Roermond, Nederland
Telefoonnummer: 06 50596405
Staat: Limburg
District: Roermond
Stad: Roermond
Route: Ridder van Asenrodeweg
Huisnummer: 37
Postcode: 6042 LG


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken. Neem zich de tijd om alles duidelijk uit te leggen.
Dit jaar 2 keer bij Cox karting geweest en beide keren naar volle tevredenheid geholpen. Eerste keer onderdelen en 2e keer een rib protector gekocht. Vriendelijk en behulpzaam met kennis van zaken. Zeer aan te bevelen!
Een erg onsympathieke man. Je zou denken dat hij een vraag over een reparatie zou beantwoorden omdat je vervolgens onderdelen bij hem kan kopen. Maar hij beantwoordt een simpele reparatievraag met 'Ik hoor vragen waar ik zelf niet beter van word'. En dan nog een vreemde opmerking erachteraan 'Dat is zeker zo'n kart met een luchtgekoelde motor'. Impliceert de beste man hiermee dat een Honda GX390 troep is? Nee. Ik heb eerder onderdelen bij hem gekocht voor andere karts en ik ben zelfs in de winkel geweest, maar dit was de laatste keer.nnEDIT: Als reactie op de reactie van Cox: Een motor is slechts een klein deel van een kart. Zoals ik al zei heb ik eerder kartonderdelen gekocht bij Cox en dit terwijl ik bijna alleen maar 4-takt karts heb gehad, een stuk of 5. Van aandrijving tot frames, stoelen en remmen. Etc.nnIn dit geval was mijn vraag ook irrelevant aan luchtgekoelde motoren of de reparatie daarvan. Blijkbaar lopen de zaken goed genoeg om zo'n houding te verdedigen. Succes!
Fijne contact gehad legt goed uit superplaats
Super service en super vriendelijke man met behoorlijke kennis. Echt een top en klant vriendelijk bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid