facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cowgirl Store

"Cowgirl Store richt zich op moderne Cowgirls die houden van de Cowgirl/Gypsy stijl. Wij importeren Casual Kleding, Showkleding, Riding- en Fashion Boots vanuit Amerika en Europa. Ook in opdracht. Tevens verkopen wij accessoires en sieraden in deze stijl.Voor Cowgirls en Cowboys die Westernrijden, zowel recreatief als in wedstrijdverband, hebben wij de benodigde Horse Tack en Outdoor artikelen. Alle Horse Tack wordt geïmporteerd vanuit Europa."
Adres: 11 Weinterp, 9241 HB Wijnjewoude
Telefoonnummer: +31516491502
Stad: Wijnjewoude
Route: 11 Weinterp
Postcode: 9241 HB


Recensies
Goed geholpen! En fijne western spullen.
Een paar showchaps maat L besteld, jammer genoeg paste deze niet. Retouren was niet gratis, hier moesten verzendkosten op betaald worden, net de maat M binnen gekregen, hier zijn de benen al wat smal, maar de waist is nog altijd veel te groot, deze afmeting was ook niet te vinden op de website. De chaps hingen ook niet aan elkaar wat de vorige wel deden, er is een Concho bijgevoegd om ze aan elkaar te hangen. Ook was 1 van de naden waar de leren waistband aan de chaps vasthangt al los, dus nu kan ik ze weer terugsturen en weer verzendkosten op betalen voor uiteindelijk niets te hebben..
Zomaar langs de weg is er dan ineens de Cowgirl store, we zijn heel vriendelijk ontvangen. Helaas niet direct geslaagd, maar zeker een bedrijf om een volgende keer of via de webshop te blijven volgen. Succes met alles!!!
Altijd goed advies en kwalitatief goede spullen tegen een schappelijke prijs.
Super blij met deze webshop. Altijd nette levering. De service is ook echt top. Zelfs voor mijn kleine schroefje is alles prefect geleverd en snel. Heel fijn!
Ik had het groter verwacht. Hadden niet wat ik zocht. Er is geen spiegel om te zien hoe iets staat. Een hele beperkte voorraad.
Hele fijne service, snelle reactie op de mail en super netjes meedenken. Zeker een aanrader!
Inspirerend, met een uniek assortiment waar kwaliteit en authenticiteit centraal staat.
Carla is leuke vrouw, ze heeft geholpen met het uitzoeken van conchos.
Snelle levering en super blij met mijn laarzen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid