facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cover Flooring NL

Cover Flooring NL

Info

Hebo Flooring Solutions, is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van beursvloeren en evenemententapijt.

Geschiedenis

Meer dan beurstapijt alleen!

Hebo Flooring Solutions, is sinds 1988 gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van beursvloeren en evenemententapijt. Onze service omvat het leveren, plaatsen, verwijderen en afvoeren van beurstapijt. Het afgevoerde tapijt wordt gerecycleerd. Of het gaat om een rode loper, het stofferen van stands of het leggen van 30.000 m2 beurstapijt in de gangpaden, door de ruime keuze aan kleuren en kwaliteiten hebben we voor elke toepassing een geschikte oplossing.

Vanuit onze centraal gelegen magazijnen in Lelystad en Utrecht kunnen wij snel en nagenoeg alle kleuren en kwaliteiten uit voorraad leveren. Tel daar onze jarenlange ervaring en vakmanschap bij op en alle ingrediënten voor een juiste uitstraling van uw evenement of beurs zijn aanwezig.

Beursvloer
HEBO VERHUUR B.V. levert in principe alle soorten vloerbedekking: van vilt tot hoogpolig beurstapijt en van glittertapijt tot kunstgras. Voor elke toepassing hebben wij dus een geschikte oplossing. De tapijten worden rechtstreeks bij de fabrikanten in binnen -en buitenland ingekocht, dat scheelt aanzienlijk in de prijs maar verandert niets aan de kwaliteit.

Label

Beurstapijt
Evenementenvloer
Printtapijt



"Bij Cover Flooring zorgen wij ervoor dat jouw evenement een echte eye-catcher wordt! Met onze innovatieve en creatieve vloerbekleding is jou evenement snel naar een hoog niveau getild. Wij hebben voor jou een ruim aanbod aan tapijten en wij leggen ook de tapijten op je evenement.Door de unieke aankleding zorgen wij ervoor dat jou event geslaagd is en het zorgt voor een unieke beleving bij de bezoeker!We've got you covered! Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Cover Flooring heeft een ervaren team en kwalitatieve materialen."
Adres: Noordersluisweg 19, 8243 PR Lelystad
Telefoonnummer: +31 (0)320 26 01 90
moc.gniroolfrevoc@ofni
Stad: Lelystad
Route: Noordersluisweg 19
Postcode: 8243 PR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: event floors, beurstapijt kortrijk, hebo lopers, expo floor covering, beurstapijt gebruikt, rode loper lelystad, evenementenvloer, tapijt lopende meter
Recensies
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid