facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Couzzina

Couzzina

Geschiedenis

Welkom bij Couzzina

Laat je verwonderen door de heerlijke geuren en smaken. Bent u geïnteresseerd in een tajine workshop, tajine workshop inclusief diner of een verzorgd diner op locatie dan bent u bij Couzzina aan het juiste adres.

Over Couzzina
Mensen laten kennis maken met de authentieke Marokkaanse keuken, dàt is mijn langgekoesterde droom die met Couzzina in vervulling gaat. Met passie deel ik graag mijn kennis en ervaring over eten en de Marokkaanse eetcultuur waarmee ik ben grootgebracht.

Ik ben Abdel Ezzaki, en met Couzzina verzorg ik (tajine)workshops en diners bij mij of op locatie. Op locatie kan op elke plaats naar keuze zijn, bijvoorbeeld in de huiselijke sfeer bij u thuis, of in een bedrijfspand. Couzzina is gevestigd op mijn huisadres in Noordwijk.

Hoe het ontstond
Couzzina betekent keuken in het Marokkaans. De interesse voor de Marokkaanse keuken ontstond in de couzzina van mijn moeder. Zij bereidde daar traditionele gerechten, die zij op haar beurt heeft geleerd van haar moeder. Deze traditie heb ik voortgezet door onder andere te experimenteren met tajinegerechten. De laatste jaren sta ik graag samen met mijn vrouw in de keuken om gerechten van beide moeders met elkaar te delen, en te koken. Ik heb bovendien ondervonden dat het bereiden en nuttigen van deze overheerlijke gerechten mensen verbindt. Deze ervaring deel ik graag om interesse te wekken voor en kennis te delen over de Marokkaanse eetcultuur en Marokko.

Mocht u vragen of interesse hebben, neem dan contact met mij op of kijk op www.couzzina.nl voor informatie.

Adres: Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0630793078
Stad: Noordwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A Lot of Cakes A Lot of Cakes 570 meter Iets te vieren of gewoon iets lekkers voor bij de koffie? Bestel dan je taart! Zo goe...
Haeger Haeger 3 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid