facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Couscous et Tajine

Couscous et Tajine

Info

Couscous et Tajine opent binnenkort haar deuren op de Nieuwendijk 71 in het hartje van Vlissingen. Het wordt een authentiek Marokkaans restaurant

Producten

Marrokaans restaurant met lekkere authentieke gerechten uit het Midden-Oosten

Adres: Nieuwendijk 71, 4381 BW Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-774256
ln.tendnaleez@suocsuoc
Stad: Vlissingen
Route: Nieuwendijk 71
Postcode: 4381 BW


Recensies
Wat een leuke entourage en sfeer heeft dit restaurant! Nog beter is het eten dat hier wordt geserveerd. Smaken van heerlijke kruiden en zoet worden fantastisch gecombineerd, een ware smaakbeleving! De porties zijn ruim voldoende. Vanaf deze week worden hier Marokkaanse wijnen geserveerd en dat past natuurlijk uitstekend bij dit restaurant. Heerlijke wijnen! Onze keuze: Voorgerecht - Gamba's op hosimiwijze. Hoofdgerecht - Tajine lamsvlees. Nagerecht - Ijscoupe arabe Wij komen hier graag weer terug, geweldig! Vanaf heden gaat dit restaurant ook maaltijden bezorgen.
Zeer vriendelijk personeel, heerlijk gegeten. Lams tajine, Marokkaanse rode wijn prima op temperatuur! en overheerlijke Marokkaanse tiramisu.
Wat een ontdekking dit restaurant! We zitten in een hotel in de buurt en hadden geen zin in een hamburger of sate. Al googelend kwamen we bij Couscous et Tajine uit. Omdat we niet konden kiezen hebben we verschillende dingen geprobeerd: de briwat met vis met charmoulasaus, de gambas en de rijkelijk gevulde tajine met vis en heel veel groenten. Verassend lekkere smaakcombinaties! Ook de bijgeleverde kool salade en de smeersels bij het breekbrood zijn om je vingers bij op te eten! Als we weer in Vlissingen zijn komen we zeker nog eens eten halen.
Hele lieve eigenaren, goede bediening, sfeervol ingericht en heel belangrijk : heeeeerlijk eten!
Een echte beleving! Schitterende sfeervolle inrichting, toegankelijke vriendelijke bediening, ontspannen muziek en meer dan voldoende en heerlijk eten. Een absolute aanrader!
Gastvrij, Personeel vriendelijk, eten heel goed traditioneel Marokkaans. prijs kwaliteit goed. Aanrader voor mensen die houden van intimiteit en sfeer in een restaurant.
Vriendelijke bediening, maar helaas was het eten niet zo smaakvol als we gewend zijn van Marokkaanse restaurants. Jammer. Re onderstaande reactie van het restaurant: Wij hebben NIET gezegd dat het eten snel moest worden opgediend. Die feedback hebben we ook persoonlijk teruggegeven. Onze enige opmerking was namelijk, dat het hoofdgerecht wat ons betreft gelijk met het voorgerecht gemaakt mocht worden en uitgeserveerd mocht worden wanneer het klaar was, en dus NIET dat het zo snel mogelijk op tafel moest. Dat de keuken dus voor ons niet persé hoefde te wachten met meegeven van het hoofdgerecht totdat we het voorgerecht op hadden. Op geen enkele manier wilden wij dat u minder aandacht, liefde, passie of tijd dan nodig om tot de gewenste bereiding te komen aan de maaltijd zou besteden. De keuze dit wel te doen lag volledig bij u. Bovendien had u ons -aangezien u dacht dat wij het z.s.m. op tafel wilden hebben - aan moeten geven dat er een bepaalde bereidingstijd nodig is voor dit gerecht om het gewenste resultaat te bereiken. Niet alleen heeft u onze vraag verkeerd begrepen, maar u heeft ook zonder met ons te overleggen ! besloten daarmee dus een ondermaatse maaltijd te serveren. Als wij dit van tevoren hadden geweten hadden we u duidelijk uitgelegd dat het NIET onze bedoeling was dat u het veel sneller zou bereiden dan gebruikelijk.
Heel lekker, vriendelijke bediening en gezellig! Aanrader!
Heerlijk restaurant en super vriendelijk personeel/eigenaresse. We hebben hier als gezin enorm genoten! Zoon bleef maar zeggen hoe fantastisch hij het eten en interieur vond. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Fijn dat er in een stad keuze is uit meerdere cuisines dan het standaard rijtje.
1x wezen eten met mijn gezin maar nooit meer. Het eten heeft totaal niks met Marokko te maken. Mijn advies zou dan ook zijn investeer in een Marokkaanse kok. Dit zijn de enigste mensen die goed Marokkaanse eten kunnen bereiden. Mocht je dit advies opvolgen zal ik het nogmaals proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid