facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Countrywood

Countrywood

Info

Countrywood is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende webwinkels van Nederland in de categorie tuinmeubelen.

Geschiedenis

Al onze meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar, worden binnen enkele dagen thuisbezorgd en worden geleverd met de laagste prijsgarantie! Bij ons vind je een enorme diversiteit aan producten. Wij hebben meubelen gemaakt van wicker en diverse houtsoorten. Je vind bij ons niet alleen tuinmeubelen maar ook eetkamertafels, blokhutten, terrasoverkappingen en tuinhout.

Producten

Kloostertafels
Eettafels
Tuinsets
Barsets
en nog veel meer..



""Countrywood is de meest toonaangevende webshop in Tuinmeubelen"Wat ooit begon met het plaatsen van een advertentie op Marktplaats, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol, gewaardeerd en internationaal opererend bedrijf met bestellingen door heel Europa. Inmiddels telt ons assortiment meer dan 5.000 producten en verkopen we meer dan alleen tuinmeubelen. Zo vind je bij ons een enorme diversiteit aan houten meubelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan massief eiken boomstamtafels voor binnen en duurzame hardhouten meubelen voor buiten. Ook voor een blokhut ben je bij ons aan het juiste adres. Van kleine tuinberging tot compleet vakantie chalet je vindt het in onze webshop."
Adres: Oude Postweg 35, 7495 SB Delden
Telefoonnummer: 06 50 23 63 87
ln.doowyrtnuoc@pohsbew
Stad: Delden
Route: Oude Postweg 35
Postcode: 7495 SB



op zoek naar gerelateerd: countrywood webwinkel, kloostertafel countrywood, countrywood ervaringen, countrywood tafel, countrywood parasol, zweefparasol, countrywood outlet, zweefparasol curacao
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blekkenhorst Totaalwonen Blekkenhorst Totaalwonen 1 km Een geweldig mooie woonwinkel waar wij al jaren onze spullen vandaan halen. Kwaliteit...
Recensies
Wij onlangs een hele mooie eetkamer tafel gekocht bij Countrywood. Wij zijn daar heel tevreden over. Niet alleen het product is goed, maar over de service zijn wij ook over te spreken. Wanneer wij weer meubels zouden aanschaffen kijken wij eerst op Countrywood.nl
Goede service; vlotte levering, mooie producten tegen scherpe prijs. Wij zijn erg blij met onze nieuwe tafel.
Snelle en goede levering Kwaliteit van het product voldoet prima aan onze wens Ook de site is makelijk en werkt prima. Weer een tevreden klant erbij.
Super mooie parasol.!! Het is precies wat je van een parasol kan en mag verwachten. Ideaal dat je de parasol ook kunt kantelen in de richting van de zon zodat je altijd in de schaduw kunt zitten. Het geheel is makkelijk te plaatsen zodat je snel van je nieuwe parasol kunt genieten. Helemaal tevreden!
Update: Na het melden van onze eerdere review kregen we ineens wél contact en het verzoek een filmpje op te sturen. Na het opsturen hiervan, kregen we per app hun reactie waarin ze aangeven dat ze zodra we onze slechte review hadden verwijderd, ze de volgende dag een monteur langs zouden sturen om het probleem op te lossen. Wij hebben daarop aangegeven ons niet te laten "bedreigen", dat we eerst het probleem opgelost wilden hebben, en dat we daarna dan zouden posten dat het probleem alsnog netjes is opgelost. Daarop nog steeds zijn alweer 3 weken verder geen reactie gehad én geen monteur gezien tot nu toe. Oftewel... de aftersales en garantie is werkelijk belabberd! ===== Na 3 maanden is het ophaalmechanisme van de parasol kapot. Mail gestuurd. Geen reactie. Telefoonnr is niet bereikbaar. 06-nr is van iemand die aangeeft dat het bedrijf al jaren niet meer van hem is.... Oftewel, ben bang nu al na 3 mnd met een dure kapotte parasol te zitten, waarop dus geen enkele garantie?!
Van A tot Z ging de aankoop, offerte en levering zeer vlot! We bubbelen erop los en raden iedereen aan om je aankoop bij deze partij te doen. Belangrijkste is natuurlijk de service, maar dat al de toekomst uit gaan wijzen.
Parasol is precies zoals beschreven en werd snel geleverd.
Zeer tevreden over de ontvangen grote zweefparasol. Levering ook helemaal top
Tuinkast Amsterdam besteld via Countrywood. Op de gewenste dag geleverd. Helaas ontbrak het dakleer waarschijnlijk tijdens transport kwijtgeraakt. Dit is door Countrywood perfect opgelost. Dank! Wij zijn erg blij met het product en Countrywood.
Mooie kwaliteit tafel, op tijd bezorgd!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Countrywood met het openbaar vervoer


Delden, Europalaan 20 meter
66
Delden, Europalaan 60 meter
66
Delden, S.G. Twickel 490 meter
66

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid