facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Country Golf Ees

Info

Country Golf Ees, mooie 18 holes ( par 3) golfbaan met uitgebreide horeca. Met en zonder golfervaring, iedereen is van harte welkom!

Geschiedenis

18-holes golfbaan met holes van 50 tot 100 meter. Toegang tot de baan voor iedereen, HCP54 is niet vereist. Driving range van 2,5 hectare met 11 afslagplaatsen. Uitstekende, gebreide horeca met zalen. Diverse groepsarrangementen. Golflessen, officiële HCP 54 cursussen en examens. Country Golf Ees is lid van de NGF.



"18-holes par 3 golfbaan waar zonder GVB/HCP 54 mag worden gespeeld. Uitermate geschikt voor beginners, groepen en ervaren spelers."
Adres: Oosterweg 1, 9536 PR Ees
Telefoonnummer: 0599-236328
Stad: Ees
Route: Oosterweg 1
Postcode: 9536 PR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Country Golf Ees vereniging, Par 3 baan Drenthe, Pitch en Putt Drenthe, Shortgolf Drenthe, Country Golf Ees 18-holes golfbaan driving range, Golfbaan Borger, Ees Masters, Golf Exloo
Recensies
Mooie locatie, fijne baan, goede begeleiding van Max, heerlijk eten!!
We hebben van het werk hier een uitje gehad, en nadien een heerlijke barbecue. Was goed verzorgd en bere gezellig. Een aanrader voor een bedrijfsuitje of grote groep.
uitdagende Par3 , even wennen. Nog een keer spelen om svpre te verbeteren.
Wat een mooie golfbaan. Ik heb hier veel plezier beleeft. Ook het personeel is erg vriendelijk
Geweldige plek voor een lunch of zomaar een kop koffie. Een mooi onderhouden 18 holes golfbaan. Met een terras op zuiden is het hier goed toeven. De atb route loopt voor de deur langs en met het land van bartje als je buurman heb je hier alle opties bij de hand.
Prettige locatie om te vergaderen of een training te geven. Alle faciliteiten zijn aanwezig en het personeel helpt je goed op gang. De omgeving is prettig en ontspannen. De lunch is fantastisch en voelt als een feestje. Het is daarnaast zeker aan te raden om in de pauze een balletje te gaan slaan!
De baan wordt aangeduid als recreatief. Ik vind de baan alles behalve recreatief. De baan ligt er niet heel goed bij. De greens lopen voor geen meter en zijn slecht gemaaid. De afslag matten zijn al in geen eeuwigheid meer vervangen. De baan is zeker niet makkelijk, dat hoeft ook niet. Voor iemand die voor de leuk golft allemaal geen probleem. Ik vind niet dat je 20 euro kunt vragen voor 'n baan die zo onderhouden wordt. Het is natuurlijk ontzettend droog in deze periode dat wel maar greens onderhouden of matjes vervangen heeft daar niks mee te maken.
Super leuke golf baan die voor iedereen toegankelijk is! Golfen hadden wij nog nooit gedaan. Hier geweest met mijn vriendin en haar zusje en die vonden het ook super! Ook heerlijke lunch gehad halverwege de 18 holes. Enige nadeel is dat je voor de summiere uitleg helemaal naar de Driving range moest lopen en vervolgens weer terug om te starten bij Hole 1.. desondanks toch 5 sterren!
Leuke korte baan, vriendelijke personeel.
Daar de eerste van 6 stops gedaan in de Tasty Tours van Eko-tours. Leuke tour en mooie locaties om te stoppen. Lekkere snacks geproefd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid