facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Counter Sanders

Counter Sanders

Info

De beste plek voor de lekkerst snack!

Adres: Marktplein 2, Didam
Telefoonnummer: +31 316 223 173
moc.liamg@srednasretnuoc
Stad: Didam
Route: Marktplein 2


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 23:00
Dinsdag: 11:30 - 23:00
Woensdag: 11:30 - 23:00
Donderdag: 11:30 - 23:00
Vrijdag: 11:30 - 23:00
Zaterdag: 11:30 - 23:00
Zondag: 11:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: counter sanders menu, trefpunt didam, counter sanders bestellen, city snack didam
Recensies
Even lekker een frietje halen dacht ik. Super droge en harde friet, niet te eten! Hoe krijg je het voor elkaar om friet zó te verpesten. Kon zo de prullenbak in. De kroket en frikadel speciaal was wel oké. Doe iets aan de kwaliteit van de friet!
Eerder kwamen wij hier regelmatig, sinds de nieuwe eigenaar de zaak heeft overgenomen is alles achteruit gegaan. Na een half jaar weer eens friet besteld. Kleine portie, oude slappe friet terwijl we vroegen om hard gebakken. Jammer.. Voor ons de laatste keer
Geen sfeer en al 3 keer dat ze dingen vergeten in onze bestelling!
Voor het eerst naar deze snackbar geweest. Meer betaald dan op de site stond, vanwege verhoging van de prijs die niet doorgevoerd is naar de site. Hygiëne heel slecht, ik zag allemaal zwarte stukken aan de frituur ijzer. Vandaar ook dat de frietjes echt enorm hard waren, was niet te eten..
Lekker gegeten. Wij kwamen hier eerste paasdag en de eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg blij met de passie die deze man heeft voor het ontwikkelen van zijn vegetarisch assortiment! Echt een enorme aanrader om te proberen. Beetje laat, maar alsnog de beloofde feedback: de vegetarische burger was heerlijk, de textuur is erg fijn en er zit een goede hoeveelheid saus op. De kaas proef je bijna niet maar het geheel is helemaal top. Zou deze zeker nog een keer halen!
Paar maanden geleden eten gehaald. Komen thuis: ongare friet en geen zout. Vandaag nog maar weer een keer geprobeert: o.a. twee cheese burgers, helaas nu zat er geen kaas op en een drupje curry. Gemiste kans.
Meerdere keren er besteld/afgehaald een hamburger ZONDER ui. Elke keer een hamburger meegekregen MET ui. Jammer was altijd zo’n goede zaak !!! Mij zien ze er niet meer.
Bijzonder gezellig en lekker met de familie op het terrasje gegeten met uitzicht op de Markthal in Didam. Friet met diverse sauzen genomen en iedereen een snack. Heerlijk! De zelfgemaakte rundvlees kroketten zijn aan te bevelen! 5 van de 5 sterren!
De gehaktballen zijn echt verrukkelijk! Veel smaak en met zorg bereid.. Top!
Sinds de nieuwe eigenaar erop zit is alles achteruit gegaan kleine porties patat normaal gooide ze nog extra een schep patat in de zak om mee te nemen maar dat is er ook af jammer genoeg en de friet is gewoon te hard gebakken! bal gehakt was ook nog eens koud... Sorry maar ik ga naar het trefpunt! Heel jammer... het was zo goede cafetaria
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid