facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cosse Camper Adventure

Info

Wij organiseren kleinschalige camper groepsreizen in Europa, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland en Cuba. Daarnaast geven wij campertrainingen voor beginners. Er wordt altijd gereisd in kleine groepen van min. 5 en max. 10 campers.

Geschiedenis

* Individuele camperreizen wereldwijd;
* Camperverhuur wereldwijd;
* Begeleide camperreizen in 2018: Europa, Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland;
* Campertrainingen;
* Camperreizen op maat



"Wij organiseren kleinschalige camper groepsreizen in Nederland, Schotland, Kroatië, Oostenrijk, Scandinavië, Duitsland, Italië, Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland.Tijdens een camper groepsreis wordt er op individuele basis gereisd in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 10 campers.Wij organiseren ook camperreizen voor beginners en wij geven camper rijvaardigheidstrainingen."
Adres: Drentse Mondenweg 21, 7831 JA Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0031651609306
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Drentse Mondenweg 21
Postcode: 7831 JA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Camper uitproberen, Camper reizigers, Camper boeken, Reizen met caravan, Caravan routes, Camper solo reizen, ANWB camper, Nieuwe groepsreizen
Recensies
Wat hebben wij een SUPER leuke week gehad! Wij hebben veel geleerd en genoten van alle kennis en ervaring van Maletha en Christiaan van Cosse Camper Adventure en ook onze gezellige groep, voor ons een beginnersreis, maar zeker voor herhaling vatbaar en wij gaan graag weer met jullie mee. De klein schalige groep en alle tijd voor het leren rijden met de camper en ook de technische kant wordt goed uitgelegd. Leuke verzorgde reis met leuke campings, camperplaatsen en mooie bezienswaardigheden. Wij wensen iedereen deze goede ervaring en zo'n gezellige reis toe met : COSSE CAMPER ADVENTURE Bedankt en tot ziens, met de complimenten aan Maletha en Chrstiaan. Boethonze hond, Marita en Mieke
Afgelopen maand heb ik een camper training gehad bij Maletha en Christiaan van Cosse Camper Adventure. De trainingsweek heeft me gebracht waar ik op had gehoopt. Tijdens de reis door Nedersaksen en Nordrheinwestfalen heb ik veel geleerd over het rijden met een camper. De tips en tricks van het team van Cosse Camper adventure zijn heel waardevol gebleken en ik kijk terug op een hele mooie reis.
We zijn nu voor de 2e keer mee geweest met een camper training bij Cosse en ik kan niet anders dan het iedereen aanraden die wil weten of camper vakanties iets voor hun is. De eerste keer kwamen we door Corona Nederland niet uit maar nu zijn we lekker door Duitsland heen gereden wat toch net wat uitdagender rijden is dan ons eigen mooie landje. Ook meer diversiteit in camper plaatsen en je merkt dat men campers toch meer gewend is daar. We hebben deze keer met een andere iets grotere camper gereden om dat te ervaren. Ultieme try-before-you-buy ervaring want de kleine dingen waar je je aan stoort als je een camper had gekocht komen in zo'n week prima naar boven. Ook goed om te bepalen of je überhaupt wil kopen of wil blijven huren. De voors en tegens worden ook duidelijk uitgelegd tijdens de reis. Vergelijken en verhalen uitwisselen met de andere deelnemers is ook een winst. We hadden ook weer een super gezellige groep met mensen en het kleine karakter van deze reis spreekt ons enorm aan. De reis zelf zat weer prima in elkaar en de routes waren duidelijk en goed te volgen. De campings waren divers qua grote en faciliteiten en we hebben zelfs op een camperplaats gestaan zonder stroom voor een nacht. Prima te doen overigens. Op elke gedeelte van de reis waren er bezienswaardigheden waar je optioneel langs kon. Wel een goeie tip voor Duitsland is om muntgeld mee te nemen voor bijvoorbeeld het parkeren. Voordat we Nederland uit gingen hadden we eerst nog de rijtraining op een circuit. Dat blijft een goed idee als je nog nooit of niet vaak met een camper gereden hebt. Ondanks dat het de 2e keer was hebben we toch nog nieuwe tips en ideeën opgepikt. Voor onszelf was het ook wat meer ontspannen omdat we al een beetje wisten hoe het zou gaan. Op naar de eerste grotere camper reis! Gaan we die reis ook bij Cosse doen? Jazeker, want je kan qua reisbegeleiders je echt geen beter stel toewensen dan Chris en Maletha. Niks dan complimenten voor jullie. We hebben ontzettend veel zin om een "echte" camperreis met jullie te gaan maken.
Leerzaam, interessant, heel erg nuttig maar vooral ook heel gezellig! Zo hebben wij de camper trainingsweek ervaren. Alles tot in de puntjes geregeld en mooi opgebouwd. Aanrader voor iedereen die overweegt te gaan camperen!
De campertraining was heul goed georganiseerd. We hebben veel informatie en uitleg gehad over het gebruik van de camper, het reizen en parkeren. We kregen een uitgebreide map mee met bezienswaardigheden voor onderweg naar de volgende camping. Sommige activiteiten hebben we gezellig samen gedaan. Bbq en bootje varen in Giethoorn Goede reisleiding van Christiaan en Meletha van het begin tot het einde.
Na een eerste kennismaking tijdens een campertraining in 2021 samen met Maletha en Christiaan en 11 andere deelnemers op groepscamperreis geweest naar Kroatië. Wat een heerlijke manier om zo te reizen! Met hun Drentse droge humor en vastberadenheid tackelen ze alle kleine en grotere problemen mbt campings en zorgen ze voor een uitgebalanceerd programma van bezienswaardigheden en geven ze ook ruimte voor eigen activiteiten en rust. In drie weken een goede eerste indruk gekregen van Kroatië. De gezellige groepssfeer maakte dat de dagen voorbij vlogen. Ik kijk nu al uit naar een volgende reis met Cosse Camper Adventure!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid