facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cosmetique Totale

Adres: Rondgang 95, Assen
Telefoonnummer: +31859022080
Stad: Assen
Route: Rondgang 95


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Cosmetique Totale Wageningen, Cosmetique Totale Goes, Cosmetique Totale prijzen, Cosmetique Totale webshop, Cosmetique Totale klacht, Cosmetique Totale Zwolle, Cosmetique Totale Antwerpen, Kortingscode Cosmetique Totale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huidlaserkliniek WZA Huidlaserkliniek WZA 4 km Bij de Huidlaserkliniek WZA kunt u terecht voor alle laserbehandelingen van uw huid.
Recensies
Vreselijk echt geen stijl dit clubje, Nog nooit meegemaakt dit! Het lijkt wel n groep 2 klasje ‍toen ik vroeg waarom ze zo deden zei ze ,"Ga toch naar een andere kliniek Ja "...ga ik ook zeker doen!!!!! Geen enkele ster waard!!! Maar deze ster heb ik omdat het moest om review te schrijven!
Zeer vriendelijke en professionele huidtherapeuten. In het begin ben ik bij verschillende huidtherapeuten van Cosmetique Totale geweest en allemaal leuke vlotte professionele meiden. Tegenwoordig word ik altijd door Manon behandeld en ze helpt me echt met het verbeteren van mijn huid. Ze denkt goed mee en we hebben altijd een leuk gesprek over van alles en nog wat. Een erg prettige en toegankelijke sfeer. Bij de balie word je ook altijd vriendelijk te woord gestaan en een afspraak verzetten is nooit een probleem. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Cosmetique totale. En de huidproducten zijn echt fantastisch.
Cosmetique Totale is een zeer gedegen en professioneel instituut voor Huid & Laser Therapie. Er werken medisch specialisten, allen huidtherapeuten met een HBO opleiding op zak, die qua technische know-how en verzorging een flinke stap verder kunnen gaan dan de gemiddelde schoonheidsspecialiste. Bij Cosmetique Totale kun je terecht voor een behandeling met de nieuwste techniek om je tattoo te laten verwijderen: de pico laser. De pico laser is een zeer snelle, krachtige lichtpuls die de inktpigmenten in heel kleine deeltjes verpulverd, veel kleiner dan waar andere lasers toe in staat zijn. Omdat de deeltjes zo klein zijn voert het lichaam ze sneller af. Hierdoor zijn minder behandelingen nodig. Een tattoo verwijderen is veilig en door de juiste nabehandelingen is er weinig kans op blaren of littekens. De professionals van Cosmetique Totale geven de klant bovendien het advies om ruim de tijd te nemen om lichamelijk te herstellen. Je lijf moet de kans krijgen de inktpigmenten en restanten af te voeren. Sneller willen gaan is niet altijd beter. Meer rust en hersteltijd kan het verwijderen van de tattoo juist bevorderen. Een tattoo verwijderen is helaas nooit geheel pijnloos. De huidtherapeuten stellen de klant volledig op zijn gemak, geven goede raad mee en zijn zeer vriendelijk en verzorgend. Overweeg jij je tatoeage te laten verwijderen? Cosmetique Totale in Assen is een totale aanrader!!
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik al gedaan heb en nog steeds bij jullie aan het doen ben. Ik ben ruim een jaar door Melissa behandeld en sinds kort bij Daphne en één keer door Maaike behandeld, het zijn hartstikke leuke lieve meiden! Ze geven je goede informatie en zijn daarin ook eerlijk. Dat vind ik super belangrijk en ook erg fijn, verder raad ik het iedereen aan om hier een eventule behandeling te gaan volgen mocht je twijfelen over waar je dat zal gaan doen want dit is echt een top bedrijf!
Ik ben bij Cosmetique Totale in Assen geweest. Hier heb ik de Evolve behandeling gehad. Ik wou graag wat doen aan mijn ‘putjes’ in mijn benen. Eerst heb ik een heel fijn intake gesprek gehad met Manon. Ze heeft mij heel duidelijk uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat. De behandeling heb ik gehad bij Mirthe. De dames brengen je echt op gemak en ze hebben verstand van zaken. Ik ben zeer tevreden over de behandeling maar ook over de service en klantvriendelijkheid. Ik kan Cosmetique Totale zeker aanraden en ik weet zeker ook voor de andere behandelingen.
Altijd een mega gastvrij ontvangst in Assen door de dames bij de receptie. Maar ook zeker door mijn huidtherapeute Amanda. Wat professionele vriendelijke vrouw. Die eerlijk advies en goede tips geeft. Ik ben erg blij met mijn behandeling en voel erg op mijn gemak. Ik zou iedereen Cosmetique Totale aanraden.
Zeer tevreden. Ik breng meerdere keren per jaar een bezoek, om mijn huid in de beste conditie te houden. Nu ik begin 36 ben is deze preventieve aanpak belangrijk geworden. Ik word altijd goed ondersteund word door de specialisten. Als schoonheidsspecialiste raad ik iedereen aan om naast je gebruikelijke huidverzorging de behandel mogelijkheden bij Cosmetique totaal eens te onderzoeken.
Alles super geregeld bij Cosmetique Totale in Kloosterveen. Ik ga heen voor definitief laserontharen. Duidelijke uitleg over de behandeling. Was benieuwd hoe snel alles zou gaan, en na slechts 2 behandelingen zag ik al resultaat! En behalve dat alles tiptop voor elkaar is in de praktijk wordt je ook altijd vriendelijk welkom geheten. En medewerkster Suzanne, die mij meestal behandeld, stelt je altijd op je gemak als je weer behandeld gaat worden. Top service
Ik kom hier nu sinds vorig zomer, wat een fijne service, iedereen is heel vriendelijk en vooral professioneel. Mijn huidtherapeut Bianca neemt écht de tijd voor mij, en legt alles altijd heel goed uit. Ik ben al heel blij met het tot nu toe behaalde resultaat en kan niet wachten hoe het zich nog verder gaat ontwikkelen de komende behandelingen van mijn gezicht en armen.
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met de resultaten van de couperose behandelingen het definitief ontharen van gezichtshaar. Bij beide behandelingen is mij goed uitgelegd hoe de specifieke behandeling in zijn werk ging en hoelang de resultaten aanblijven. De huidspecialisten werken hygiënisch en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid