facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cosis arbeidsmatige dagbesteding Assen

Cosis arbeidsmatige dagbesteding Assen

Info

Deze facebookpagina is van de dagbestedingslocaties die voorheen onder onze locatie in Kloosterhaven vielen. Onze cliënten werken op verschillende terreinen.

Adres:
Telefoonnummer: 06 52057418
Stad: Assen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EmpathyCare EmpathyCare 3 km Sinds Joline mij begeleiding geeft heb ik weer structuur in mijn leven gevonden, Joli...
ZorgmetJack ZorgmetJack 6 km Het is goed georganiseerd in samenwerking met Jack de jong
Recensies
Cosis in onprofessioneel organisatie te veel geld gaat naar te veel mensen in menegment dit kan en moet minder wat weer voor op moet staan is goed begeleiding voor cliënten en medewerkers die mee denken en samen de best zorg voor de cliënten. Corona maatregelen zijn buiten proportie geweest zelf dit blijkt uit WOb documenten verdiep je in de vaccinatie en je wil die ook niet meer ze lopen te veel achter de regels van de overheid aan wat ze uiteindelijk kapot zal maken als bedrijf .
Incompetente zooi ongeregeld, als een casus buiten de normale lijntjes komt loopt het spaak. Weten niet wat ze er mee aan moeten en kunnen dit niet fatsoenlijke managen. Problemen zien ze niet aankomen, reageren er totaal niet op of schuiven het af op anderen. Van hun incompetentie wordt hun cliënt en anderen de dupe en spelen zij mooi weer. Hebben de prioriteiten verkeerd liggen, het draait niet meer om de mensen en of zij dit niet willen of kunnen zien valt over te twisten.
Cosis heeft in de jaren heen alleen maar Ziekenhuis ervaringen gehad. Iedereen moet van Corona afblijven terwijl het nu meer een griep wordt. En een locatie voor autisme wordt het niet. Iedereen draagt nu mondkapjes en anderhalf meter en ik kan niet meer fijn wonen en werken door hun klere gedrag. Cosis de kracht van samen is het allang niet. Het is nu de kracht voor Corona zieken.
Was een goede plek. Hastike leuke kinderen van jong tot oud. Leuke uitjes. Maar er is ook een nare kant aan deze plek. Ben weggestuurd vanwege woede problemen. Ik mocht blijven. Was zeer "belooft". Nou niet dus. Ze vonden dat ik toch niet terug mocht komen. Veder is er een begelijder bijna letterlijk weggespest door collegas. Begelijding die goede bonden hebben met kinderen worden ontslagen en de wat mindere mogen blijfen. Ik vind het een leuke plek. Maar kwa afspraken is het in mijn mening veel minder.
Als ik u volg heb ik die baan wel nodig voor wegpiraterij. Jemig wat een slechte dramerige chauffeur.
Fijne organisatie om voor te werken! Staan ook open voor je persoonlijke ontwikkeling!
Mooi gebouw en goede stichting
Prettige werkgever
Houden zich niet aan afspraken voor werknemers
Gezellig hoofdkantoor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid