facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corso Bioscoop

Corso Bioscoop

Info

Beleef het ultieme gevoel van film kijken in de altijd gezellige bioscoop van Castricum: De Corso Bioscoop. Sinds 1937.

Geschiedenis

Beleef het ultieme gevoel van film kijken in de altijd gezellige bioscoop van Castricum: De Corso Bioscoop.

Sinds 1937 vertoont de Corso Bioscoop, toen nog onder de naam Corso Theater, nieuwe films op het grote doek. Corso Bioscoop beschikt in alle zalen over de nieuwste digitale projectietechniek (Christie projectoren voor een perfect beeld), 3D en perfect geluid (Dolby of DTS). Bezoek onze foyer en geniet voordat de film begint of in de pauze van een kopje koffie of een drankje.

Adres: Dorpsstraat 70, 1901 EM Castricum
Telefoonnummer: 0251-652291
Stad: Castricum
Route: Dorpsstraat 70
Postcode: 1901 EM


Recensies
Bioscoop met maar 2 zalen, ze draaien bijna alleen maar kinderfilms en B-films. Hierdoor kom ik er niet meer, en ga ik liever naar beverwijk.
De kleinste, maar zeker de leukste bioscoop waar wij zijn geweest! Hier geen massa is kassa, love it! Vooral het enthousiasme van de jongedame achter de bar/kassa over het bedrijf waar ze werkt maakt het een leuke ervaring!
Leuke kleine gezellige bioscoop met 2 zalen. Ze draaien de nieuwste films. Er is altijd een pauze en mogelijkheid om een drankje te bestellen. Supervriendelijk personeel
Leuke intieme bioscoop. Fijne uitstraling met goede filmkeuzes. De bioscoop maakt een verzorgde indruk.
Goede stoelen met genoeg beenruimte.
Heerlijke sfeer, mooie films!
Kleinschalige, gezellige bioscoop. Lekker in de buurt dus prima!
Super mooie bioscoop, wij gingen naar de film Soof 3, alleen hoorde ik tussen de film de bass van de zaal ernaast of boven. Dat was een minpuntje
Heerlijk kleine relaxte bioscoop. Vriendelijk personeel. Nette fijne stoelen. Top!
Fijne bioscoop. Knusse zaal met prima zittende stoelen. Wel wat omgevingsgeluiden op de stille momenten, al waren die er niet veel in de film Top Gun2, ook een aanrader.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Corso Bioscoop.

Castricum bioscoop

openingstijden, locatie, vervoer. Dorpsstraat 70 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Corso Bioscoop adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Corso Bioscoop. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Corso Bioscoop delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid