facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corriente Dagbesteding

Corriente Dagbesteding

Info

Corriente runt een dagbesteding in Koudum en Sneek. Hier kunnen mensen met een lichte lichamelijke of psychisch beperking terecht voor een zinvolle dagbesteding.

Onze taak

Het hebben van een zinvolle dag-besteding vinden wij een fundamenteel element in iemands leven. Dus ook voor mensen met een beperking. Corriente ondersteunt hierbij als dat nodig is. Het hebben van een dagbesteding is zorgt voor verrijking. Het zorgt niet alleen voor een dagritme en arbeidsritme, maar geeft ook betekenis aan het dagelijks leven. Het gevoel krijgen van zinvol bezig zijn, iets toe te kunnen voegen met jouw bijdrage, plezier te beleven, uitgedaagd te worden, maar ook weer in verbinding staan met anderen.



"Wij bedienen de regio Zuidwest Friesland en kennen de lokale arbeidsmarkt en sociale kaart goed. Onze aanpak is veelal maatwerk: want niemand is hetzelfde!"

"Wij bedienen de regio Zuidwest Friesland en kennen de lokale arbeidsmarkt en sociale kaart goed. Onze aanpak is veelal maatwerk: want niemand is hetzelfde!"
Adres: Ds. L. Tinholtstraat 42, 8723 CX Koudum
Telefoonnummer: 0514850733
ln.etneirroc@ofni
Stad: Koudum
Route: Ds. L. Tinholtstraat 42
Postcode: 8723 CX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: corriente sneek, corriente koudum, peterson koudum, vacatures koudum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Forzaweb Forzaweb 601 meter Een krachtige website laten maken die uitstekend vindbaar in Google is, een prachtig ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid