facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CorporateTrailer

CorporateTrailer

Info

Wij maken films die je doelgroep raken en in beweging zetten!

Geschiedenis

Wij maken films die je doelgroep raken en in beweging zetten!

Adres: Baarzenstraat 31, 5262 GD Vught
Telefoonnummer: +31(0)73 6457100
Stad: Vught
Route: Baarzenstraat 31
Postcode: 5262 GD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avulo Avulo 1 km Het radioprogramma geeft wat er leeft in de Vughtse. Topper!
Van de Laar | Van Efferen Van de Laar | Van Efferen 2 km Goede studio met veel kennis van zaken
Recensies
Onze ervaring met Corporate Trailer is érg positief. Jan Suiskens en zijn team zitten vol goede ideeën om niet alleen een bedrijfsfilm, maar een totale campagne te organiseren, daarbij rekening houdend met de eigen keuzes die we daarin willen maken. De samenwerking verloopt soepel en goed; alles kan besproken en gezegd worden. Mede door Corporate Trailer 'Verstaan wij elke Weg'.
Als sponsor voor de documentair "Beste paard van stal" ben ik echt heel erg teleurgesteld dat Corporate Trailer geld heeft aangenomen , de opdracht niet snapte en meer geld wilt hebben. Geef Equine Visions aub hun geld terug zodat we een beter bedrijf kunnen vinden die de docu kan afmaken.
Wij werken heel prettig samen met Corporate Trailer. Ze voelen goed aan wat onze wensen zijn en vertalen dat naar een helder concept. Het feit dat Jan en zijn team al jaren onze Videonieuwsbrief en Pitchtrailers verzorgen, zegt denk ik genoeg.
Het is fijn werken met Jan Suiskens en zijn collega's. Een prettige, open en creatieve sfeer waarin iedereen zich 100% inzet om een optimaal resultaat te behalen. We kunnen CorporateTrailer alleen maar aanbevelen en we gaan in de toekomst zeker nog gebruik maken van Jan zijn diensten en zijn kennis!
Corporate trailer heeft voor het product MOTORcheckUP 4 korte product demonstratie films gemaakt voor de doelgroepen auto, motoren, boten en oldtimers. Kracht ven de boodschap was het herhalen van de boodschap waarbij ze met beperkte een goed en prima resultaat hebben neergezet en geleverd. Creatief, oog voor detail. Het goed willen dien en kwaliteit neerzetten.
Onze nieuwe bedrijfsvideo weet op professionele wijze precies uit te stralen waar wij voor staan. Door helder en open een gesprek in te gaan is Corporate Trailer in staat de juiste informatie te verkrijgen. Het resultaat is top en wij zijn dan ook dik tevreden!
TOP.. wat een geweldige organisatie en wat verzetten zij gaaf werk! Als je je organisatie naar enenjoger niveau wilt tillen, moet je bij hun zijn!!
Helder en vakkundig in de adviesfase, flexibel en accuraat in de uitvoering. En dat zie je dus terug in het eindresultaat!
Het is altijd fijn samenwerken met CorporateTrailer. Mooie films en goede teksten, dat maakt mijn werk nét even wat leuker :
Fijne samenwerking met optimaal resultaat! Men durft kritisch mee te denken over de gegeven input, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid