facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cornerstone Chiropractie

Cornerstone Chiropractie

Info

Wij zijn een chiropractie praktijk die gericht is op families. Van de jongste onder ons tot de oudste, u bent welkom.

Adres: Hoge Ham 85d, 5104 JC Dongen
Telefoonnummer: 310162249019
Stad: Dongen
Route: Hoge Ham 85d
Postcode: 5104 JC



op zoek naar gerelateerd: Misselijk na chiropractor, Chiropractor Oosterhout
Recensies
Ik vond het tijdens de eerste behandeling allemaal best spannend, maar Michael stelde mij op mijn gemak. Naast de behandelingen van mijn rug en nek, kreeg ik ook allerlei adviezen over gezonde voeding en voedingssupplementen. Ook advies over rust en beweging en goede houding. Ik ben zeer tevreden.
Samen een intake/informatie bezoek gehad. We zijn goed geïnformeerd, we zijn onderzocht en bekeken en hebben allebei naar aanleiding hiervan een vervolg afspraak gemaakt. Het lijkt nu al dat het resultaat gaat geven.
Door een vriendin ben ik enthousiast gemaakt voor chiropractie. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Cornerstone Chiropractie. Michael is vriendelijk, professioneel en verstaat zijn vak. Als het nodig is, ga ik zeker weer terug!
Kundige en professionele behandeling. Verlichting van hoofdpijn en lage rugklachten dat het dagelijkse leven veel makkelijker maakt. Zou niet zonder kunnen!
Zeer tevreden. Kundige chiropractor. Ik kan deze zeker aanraden.
Goede intake, juist behandelplan. Veel kennis van zaken! Heeft me nu al erg geholpen van rug nek klachten af te komen.
Geweldig geholpen. Al lange tijd last klachten, door de juiste behandeling en goede tips, merk ik veel verbetering. Zeer enthousiast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid