facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corné's Car Cleaning & Detailing

Info

Corné's Car Cleaning Gespecialiseerd in het reinigen van uw Auto, Boot, Caravan, Truck, etc.

Geschiedenis

Auto Reinigen - Exterieur

Voor een auto is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Niet alleen technisch maar ook het optische gedeelte.
Een auto die regelmatig gewassen en in de wax gezet wordt heeft minder snel last op roestvorming door weersinvloeden en pekel.
Ook blijft de oorspronkelijke kleur en glans langer behouden. En heeft vuil minder kans om aan de laklaag te gaan hechten.
Tevens blijkt de waarde van een goed onderhouden auto hoger te liggen.

Een aantal diensten die we voor uw exterieur kunnen doen zijn:








•Wassen






•Sponningen reinigen






•Velgen reinigen






•Motorruimte reinigen






•Ruiten reinigen






•Polijsten






•Stickers verwijderen






•Teer verwijderen






•Spuitnevel verwijderen






•Verfspetters verwijderen






•Kunstofdelen behandelen






•In de wax zetten






•Lichte krasjes verwijderen



Een normale wax beschermt 2 tot 3 maanden voor een langdurige bescherming adviseren wij u een waxquard behandeling aan.


Auto Reinigen - Interieur




•*

Voor veel mensen is de auto een verlengstuk van kantoor of woning.

Er wordt in gewerkt, gegeten, gedronken, en soms gerookt. Net als uw woning of werkplek moet het interieur van uw auto regelmatig gereinigd worden.

Een aantal diensten die we voor uw interieur kunnen doen zijn:








•Stofzuigen vloer matten ne bekleding.






•Reinigen van dashboard, zijpanelen en ruiten






•Matten reinigen






•Bekleding reinigen (dieptereiniging)






•Reiniging en onderhoud lederen bekleding






•Hemelbekleding reinigen






•Verwijderen van vlekken

Adres: Daltonstraat 10, 7461 AC Rijssen
Telefoonnummer: 0646318559
Stad: Rijssen
Route: Daltonstraat 10
Postcode: 7461 AC


Recensies
De auto even geleden gekocht, en zat erg onder de wasstraat krassen. Voor het eerst bij Corné geweest en kom zeker terug. Een super resultaat en zelfs de kleine beschadiging van de kofferkleprand is weer zwart gemaakt. was iets wit door sluiten en openen koffer klep dat noem ik nog eens op de details letten
Ik liep al een tijdje rond met de gedachten om mijn auto te laten polijsten De lak voelde wat schraal aan en kon daarom wel een polijst beurt gebruiken. Na het polijsten wou ik graag dat de lak voorzien werd van glascoating. Maar door wie laat je dat dan doen? Na wat speurwerk op internet kwam ik de website tegen van Corne`s Car Cleaning tegen. Na wat mail contact heb ik een afspraak gemaakt met Corne om het één en ander te bespreken. Wilde ook graag wat uitleg over wat glascoating nu precies inhoud. Corne heeft me duidelijk uitgelegd wat het precies inhoud en wat het met de lak doet. Afgesproken om de auto op maandag morgen 7 uur te brengen. En woensdag avond weer op te halen. Corne heeft er veel werk en tijd in gestoken het resultaat is echt verbluffend wat een mooie diepe glans heeft de lak gekregen. Het heeft mijn verwachting echt over troffen toen ik de auto zag staan kreeg ik een BIG smile op mijn gezicht zo mooi stond de auto er bij. Dat een Corne een vakman is mag duidelijk zijn die verstaat zijn vak. Elke keer als ik nu de auto geparkeerd heb kijk ik even naar de auto trots op het vakwerk dat geleverd is. Keep up the good work.
Ik heb Corne mijn Mazda MX-5 laten poetsen en polijsten. Een prachtig eind resultaat. Top service tegen een nette prijs.
hij heeft mijn camper gecoat en bekleding opgefrist. ik moest v.d. andere kant v.h. land komen, maar was het meer dan waard. Fijne gast en absolute vakman.
Onze nieuwe Renault megane zat onder verf spetters, afspraak gemaakt bij Corné Wat een vakman, alles weg en super weer gepoetst, en in de wax gezet. We zijn zeer tevreden over de hele communicatie met Corné wat betreft het moment van afspraak maken, tot de dag van het cleanen van de auto.
Enkele weken geleden heb ik mijn pas aangekochte auto laten behandelen met IGL - Kenzo coating bij Corné's Car Cleaning in Rijssen. Ik woon zelf in Zeeland en werk in Apeldoorn en heb de zaak van Corné' gevonden via Internet. Ik heb speciaal voor zijn zaak gekozen omdat ik bij een voorgesprek veel vertrouwen had in zijn werkwijze. Juist voor IGL - Kenzo mijn keuze laten vallen om de hardheid en de enorme glans van dit product. Tijdens het poets en coatingsproces werd ik via WhatsApp keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen mbt 1e laag e.d. Dat vind ink een enorm pluspunt en heb ik bij andere leveranciers nog niet meegemaakt en je kunt al " voorgenieten" van je auto. Op de 3e dag mijn auto weer opgehaald en schrok zelf van de enorme glans, zo mooi en intensief gewoon geweldig. Tijdens mijn rit naar huis begon het te regenen en was het mooi om te zien dat alle druppels er door de wind werden afgeblazen van mijn auto. Corné nogmaals bedankt voor alles en wil tegen een ieder zeggen die zijn/haar auto er super wil laten uitzien ga eens bij hem langs.
Mijn Renault Clio 4 in december 2018 van binnen laten schoonmaken en de buitenkant laten polijsten door dit bedrijf, nu in juni spoel ik het vuil er nog steeds af met alleen water en glimt de auto nog steeds.Deze week heeft hij krassen weggewerkt op de lak ondanks dat mijn auto een moeilijke kleur heeft Rood rouge flamme heeft hij een perfect resultaat bereikt .De auto van mijn vrouw mag hij binnenkort ook onder handen nemen. Dit bedrijf is een aanrader .
De koplampen van onze Toyota Yaris waren verweerd. Na een vakkundige behandeling door Corne zien ze er weer als nieuw uit. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk.Ook de ontvangst was prettig. Jan en Jeanneke Janssen Borne
Na 280.000 km waren de koplampen en met name de mistlampen van mijn BMW 535D uit 2007 aangetast door steenslag van de vele snelwegkilometers. Na 2 uur schuren, polijsten en voorzien van een nieuwe coating zijn ze weer als nieuw, klaar voor de volgende 280.000 km. Corne bedankt voor je perfect afgeleverde werk m'n auto kijkt nu weer fris uit z'n ogen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid