facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corlido Material Handling - Weldon

Corlido Material Handling - Weldon

Info

Verkoop van intern transportmiddelen zoals heftrucks, stapelaars, palletwagens en heftafels.

Geschiedenis

Sinds 1995 kopen opdrachtgevers handhydraulische interne transportmiddelen, zoals pallettrucks, stapelaars, schaar palletwagens, heftafels en diverse elektrische producten, bij Corlido Project Supply BV uit voorraad of per container. Naast het Weldon-label wordt er ook onder private-label geleverd. De opdrachtgevers betreffen grotere eindgebruikers met een logistieke functie, eindgebruikers en wederverkopers actief in magazijn- en werkplaatsinrichting, hef- en hijstechniek, gereedschappen (technische groothandel) en werktuigenverhuur.

Luisterend naar de wensen van de klant gaat Weldon probleemoplossend te werk. Uw dagelijkse problemen zijn onze uitdagingen. Met onze zeer uitgebreide kennis van zowel de branche, de markt als diens producten zijn wij de juiste oplossing voor al uw interne transport problemen. Ons magazijn en kantoor, die beide gelokaliseerd zijn in Schoonebeek (Dr.), zorgen voor een adequate afhandeling van logistieke en administratieve vraagstukken. Op deze manier zijn wij in staat om onze klanten altijd een passende oplossing te bieden met betrekking tot voorraad, logistiek en een tijdige levering.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare leverancier, met ruime ervaring, die uw taal spreekt. En daarnaast graag net dat stapje extra zet? Klik dan snel verder en ontdenk hoe Weldon uw partner kan zijn.



"Wij importeren en produceren interne transportmiddelen. Ons assortiment bestaat uit palletwagens, schaarpalletwagens, elektrische palletwagens, heftafels en stapelaars die leverbaar zijn in uiteenlopende uitvoeringen en specificaties. De producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Dankzij jarenlange ervaring hebben we een grote hoeveelheid vakkennis verworven, die we graag met u delen."
Adres: James Cookstraat 53, 7825 AX Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)88 - 536 00 00
Stad: Emmen
Route: James Cookstraat 53
Postcode: 7825 AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reinders Transport Emmen Reinders Transport Emmen 734 meter Goed bedrijf met eerlijke prijzen
Rewi Transport Rewi Transport 765 meter
Frank van der Laan Truck en Trailer Services Frank van der Laan Truck en Trailer Services 1 km Technische monteurs,vriendelijk ,mooie vrouw aan de balie en de koffie is niet verkee...
Roona Roona 2 km Mooi bedrijf. Deze week buiten kantoortijden daar wezen laden. Even van tevoren geb...
Brinkman Trans-Holland Brinkman Trans-Holland 2 km Leuk bedrijf heb er 2 weken stage gelopen.vriendelijke mensen werken er.
MaxiMovers MaxiMovers 3 km MaxiMovers regelt graag jouw verhuizing, binnen Nederland of naar het buitenland. Maa...
Taxi Blue Cab Emmen Taxi Blue Cab Emmen 3 km Altijd optijd en gezellig personeel klaar voor een praatje. Heb je gedronken bel bue ...
HCN Internationaal Transport B.V. HCN Internationaal Transport B.V. 3 km International Transport Company
Recensies
Corlido Material Handling is onderdeel van Corlido Group. We bieden een totaaloplossing; van het overnemen van de operationele inkoop tot het leveren van specifieke commodity’s.
Top bedrijf. Vriendelijke klantenservice en hele snelle levering.
Erg vriendelijk en behulpzaam. Prettige samenwerking en het belangrijkste betrouwbaar.
Betrouwbaar en ervaren. Niets dan goede ervaringen!
Al ruim 25 jaar een begrip in de branch!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Corlido Material Handling - Weldon met het openbaar vervoer


Emmen, Roald Amundsenstraat 270 meter
95
Emmen, Roald Amundsenstraat 280 meter
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid