facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corinne Keijzer - Digital Moves

Corinne Keijzer - Digital Moves

Info

Social media strategie | advies & training | Linkedin expert | specialist in social selling en online marketing -> meer info [email protected]

Geschiedenis

Social media strategie | advies & training | Linkedin expert | specialist in social selling en online marketing -> meer info [email protected]



"Wij tillen jouw organisatie en je werknemers naar een hoger nieuw niveau op gebied van LinkedIn met onze effectieve LinkedIn-trainingen op gebied van social selling, personal branding, employee advocacy en contentmarketing. Ook onze inspiratiesessies helpen je medewerkers beter begrijpen hoe LinkedIn succesvol ingezet wordt. Boek onze trainers Corinne Keijzer of Alwin Zandvoort direct via onze website en ga nu echt succesvol aan de slag met je collega's!"
Adres: Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
Stad: Amersfoort
Route: Printerweg 10
Postcode: 3821 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Creative Connection The Creative Connection 3 km The Creative Connection will help you take advantage of social media platforms and re...
TiPisj TiPisj 3 km TiPisj bestaat bij de gratie van klanten, service, kwaliteit, innovatie, happiness en...
Op Maat Bouwen Op Maat Bouwen 3 km Organisatie voor advies en begeleiding van zelfstandig ondernemers zonder personeel i...
Next Buzz Next Buzz 3 km Wat een prettig bureau om mee samen te werken. Goed bereikbaar, deskundig, creatief e...
TOETCommunicatie TOETCommunicatie 4 km Content | Marketing | Websites | Social Media
Horeca van de Kaart Horeca van de Kaart 4 km Website bouw en online marketing voor horeca!
We Want EDM We Want EDM 5 km We Want EDM is the hottest lifestyle magazine you want to add to your favorite page t...
Recensies
We hebben op werk een training gekregen van Corinne, we hebben allemaal al Linkedin/social ervaring maar wilde nu de diepte in en weten wat de huidige trends zijn. We vonden dat Corinne heel duidelijk was, ze is echt een expert! Zeker een aanrader
Echt een erg leuke LinkedIn training gehad. Met ontzettend handig en direct toe te passen tips. Er zit veel meer achter dan je denk en waarschijnlijk ook wat je toepast. Echt een aanrader voor LinkedIn gebruikers. Doe er je voordeel mee en haal meer uit dit platform.
Super waardevolle en praktische training van Corinne die écht Linkedin expert is en je meteen meeneemt om je eigen profiel en content te verbeteren tijdens de training!
Een hele fijne training gevolgd bij Corinne! Het was een kleine groep met voldoende aandacht voor de verschillende vragen van iedereen. Met praktische, toepasbare tips en veel naslagwerk om alles nog eens na te lezen ga ik vol enthousiasme aan de slag met LinkedIn!
Supergoeie LinkedIntraining! Je hoort de laatste stand van zaken en mogelijkheden van LinkedIn. Daarbij krijg je ook nog een compleet naslagwerk. Echt zin om mijn profiel te updaten en alle gehoorde tips en adviezen toe te passen!
Gisteren een inspirerende Workshop gehad van Corinne. Ze heeft veel kennis van het gebruik van LinkedIn, ze had veel verassende tips hoe je berichten beter en meer gelezen worden door andere LinkedIn gebruikers. Wil je meer uit je eigen profiel of uit je bedrijfsprofiel halen dan kan ik een Workshop van Corinne zeker aanbevelen.
Vorige week heb ik samen met twee collega's een LinkedIn training voor bedrijven van Corinne gekregen bij ons op kantoor. Voorafgaand aan de training denk je dat je al best e.e.a. weet, maar we hebben ontzettend veel hands-on tips and tricks gekregen. Met name op het gebied van verschillende internationale locaties talen / wanneer en wie laten posten en hoe we daar het beste mee kunnen omgaan. Corinne is heel toegankelijk en de sfeer is daardoor informeel. Zeker een aanrader.
De training van Corinne, Digital Moves, was ver boven verwachting. Je kan zoveel meer met LinkedIn dan ik vooraf had verwacht. Ze heeft mijn ogen geopend om nog meer met LinkedIn te doen. Het hele team heeft er erg veel van geleerd en zijn er ook direct actief mee aan de slag gegaan. Zeker een aanrader. Corinne nogmaals dank voor de training.
Gisteren een hele leuke en duidelijke training LinkedIn voor Bedrijven van Corinne gekregen. Prima verzorgde locatie en een gezellige informele sfeer tijdens de training. Een hoop wijzer geworden en alle vragen en do's en don'ts besproken. Ik kan deze training iedereen aanraden, die een bedrijfspagina op LinkedIn beheert of gaat beheren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid