facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corine's Cuisine

Corine's Cuisine

Info

Corine’s Cuisine is een catering bedrijf waar gerechten met passie en aandacht worden bereid. Met deze ingrediënten verzorgen we o.a. lunch en luxe hapjes



"Corine’s Cuisine is een catering bedrijf waar de gerechten met passie en aandacht worden bereid. Met deze ingrediënten wordt gezorgd voor een culinaire beleving van de Mediterraanse keuken waarbij uiteenlopend van ontbijt, broodjes, luxe hapjes tot buffetten kan worden genoten. Dit alles voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.Tijdens de feestdagen zijn er speciale actie's eveneens als met Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag"
Adres: Gouwestraat 46, 2987 CD Bolnes
Telefoonnummer: 0624096742
Stad: Bolnes
Route: Gouwestraat 46
Postcode: 2987 CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00

Recensies
Voor tweede Kerstdag 2022 ruim op tijd een gangen-diner besteld voor 3 personen. Werd op tijd geleverd conform afspraak, uitleg ter plaatse met de bereidingswijze en dat stond ook nog op papier. Allemaal super handig en hygiënisch verpakt en last but zeker not least: het was ook nog verrukkelijk allemaal, amuse, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Kijk gerust op de website wat allemaal mogelijk is. Dank Corine!
Begin oktober 2x ontbijt standaard en luxe laten bezorgen. Meer dan genoeg, goed verzorgd en keurig op tijd. Make graag nog eens gebruik van deze prima lokale cateraar.
Wij hebben door Corine een buffet laten verzorgen voor ca. 20 man. Het was heel prettig om met Corine een buffet samen te stellen. Door haar flexibiliteit en passie voor haar kookkunst is dit een succes geworden.
Super goed ontbijt laten bezorgen bij onze ouders voor hun 50 jarig huwelijks jubileum. Corine is iemand die goed mee denkt met de wensen van de klant. Het is zeker een aanrader om bij haar een bestelling te plaatsen. Corine wij komen zeker nog bij je terug! Groetjes Jolanda en Marianne
Geweldige catering. Eten was heerlijk en alles heel erg verzorgd. Communicatie is super, Corine denkt mee, is betrokken en gemaakte afspraken zijn meer dan perfect nagekomen. Corine’s Cuisine een dikke 10.
Super fijne catering die met je meedenkt! Corine heeft alles top verzorgd voor ons feest en het eten was erg lekker. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Heel goede high-wine verzorgd. Aan iedereen aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Corine's Cuisine met het openbaar vervoer


Bolnes, Rijnsingel 290 meter
140
142
144
Bolnes, Rijnsingel 350 meter
140
142
144

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid