facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor COREfit Actiever Gezond

COREfit Actiever Gezond

Info

COREfit Actiever Gezond is een jong en dynamisch bedrijf welke zich richt op kwalitatieve begeleiding in een verscheidenheid aan sport- en beweegactiviteiten.

Geschiedenis

Bij COREfit Actiever Gezond bent u aan het juiste adres voor professionele begeleiding. Wat verstaan wij daaronder? Professioneel begeleiden is naar onze mening de juiste begeleiding kunnen aanbieden in elke omstandigheid voor iedere deelnemer. Bij ons krijgt u intensieve begeleiding gedurende iedere bewegingsactiviteit van onze sportzorgconsulent. Daarnaast zorgt onze enthousiaste sportzorgconsulent ervoor dat u geen moment zult verslappen tijdens uw bewegingsactiviteit. Wanneer u wellicht een keer minder gemotiveerd zult zijn, bekijkt hij op welke manier u weer geactiveerd kunt worden en hoe u uw motivatie terugvindt.

Door persoonlijke begeleiding vanuit een sportmedisch oogpunt stellen wij u in staat om zo sportief en correct mogelijk in beweging te zijn zonder dat daarbij andere klachten ontstaan. Een oefenprogramma of sportactiviteit mag namelijk nooit tot andere lichaamsklachten leiden. Daarom wordt goed gelet op technische uitvoeringen van bewegingen. Anders dan bij fitnesscentra bijvoorbeeld, worden enkel technisch juiste bewegingen nagestreefd. De nadruk ligt hierbij op de beweging en niet op de hoogte van de weerstand of gewichten. Vanuit een goede techniek volgt vanzelf een logische opbouw in kracht.

Wij onderscheiden ons door intensieve begeleiding aan te bieden waar iedere deelnemer binnen onze sportactiviteiten recht op heeft.

Adres: Markt 7, 6074 BB Melick, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0638062611
Stad: Melick
Route: Markt 7
Postcode: 6074 BB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 11:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dc De Sport Melick Dc De Sport Melick 229 meter Gezellige carnavalsmiddag gehad .Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid