facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Core n More Surfshop

Core n More Surfshop

Info

At Core n More surfshop we do it all. We sell kite and windsurf gear. Next to that we can repair most of broken gear.

Geschiedenis

At Core n More surfshop you can get all the gear you need for your kite and windsurf sessions.
Broken gear? No problem! We have sowing machines and a lot of experience with repairing kites, sails and boards.
Come by!



"Wij zijn gevestigd aan één van de beste kitesurf-spots van Nederland, namelijk Workum. Een zeer bekende spot voor beginners maar ook zeker voor gevorderden en pro’s. Dankzij de perfecte condities met ondiep water kan iedereen hier volop oefenen.Wij van Core n More zijn specialisten op het gebied van alles wat met kitesurfen te maken heeft. Zo hebben wij een professionele repair afdeling voor kites, bladders & boards, produceren custom kitesurfboards, hebben een kiteline productie mogelijkheid voor het vernieuwen van de lijnen op je bar en hebben verstand van zaken met vele merken kites, boards en hydrofoils.De koffie staat altijd klaar voor een praatje over kitesurf tech-talk!"
Adres: Suderséleane 7, 8711GX Workum
Telefoonnummer: 0031 (0)515 750864
ln.eromneroc@ofni
Stad: Workum
Route: Suderséleane 7
Postcode: 8711GX



op zoek naar gerelateerd: core kites, surfwinkel friesland, core xr5, kite sale, kitesurf winkels nederland, kitesurf core, core gts5, kitesurfshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KiteActive KiteActive 0 meter Welcome to the coolest kitesurf office in Europe on 1 of the best kitespots of Hollan...
Like2Kite Like2Kite 356 meter 4 daagse cursus gedaan, was top! Gezellige & positieve instructeur zorgde voor ee...
Recensies
Mooi bedrijf, ik had zondag een probleem met mijn kite en afstelling van de bar. Ik werd gelijk geholpen alles opnieuw afgesteld, zelfs mee geweest naar het strand om zeker te zijn van de afstelling. Super service kom zeker weer terug. Bedankt echt top.
Dankjewel voor de altijd heel geweldig service..Ik heb verschillende spullen gekocht en ik heb altijd een goede gevoel gehad. In de winter maanden is er meestal niemand zo als je dan iets nodig hebt moet je een bijtje geduld mee brengen....Ik heb een aantal kits gekocht en de oude ingeruild. De conditie zijn echt goed geweest. Verder was ik niet zo blij met mijn trapeze, ruilen was dan helemaal geen probleem. Core en More is de reden om niet alleen online te bestellen. Ik ga heel graag in de winkel. Dank jullie wel en verder zo.
Vijf sterren voor de service en oplossingsgerichtheid van Core en More. Bestelling in de webshop werd snel bezorgd. En vragen, zowel voor- als achteraf, snel beantwoord. Ga zo door!
Erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Vermoedelijk komen erg veel Duitsers want we werden eerst in het Duits aangesproken. En dat Duits klonk vloeiend, trouwens. We hadden een trapeze nodig en hadden genoeg keuze. Misschien neit de allergoedkoopste winkel die er is, maar wel oké. Voor garanties altijd handig dat je een winkel in kan stappen i.p.v. met de post.
Mooie shop, goed personeel en goede service!
Iedere keer weer verrast door de hele prettige en persoonlijke service - bellen, mailen en online, top
Hele goede service ,en leuke shop ! Mensen met kennis . Keep on going
Ook via FB Messenger snel en prettig geholpen. Was op zoek naar een overjarige spreaderbar. Met een beetje mazzel snel bij CnM gevonden.
super leuke kiteshop met veel keuze van gear. De service is altijd super snel en goed!
Top plek! Altijd goed geholpen en een hoop mooie spullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid