facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Core Connections

Core Connections

Info

Wij helpen ondernemers, leiders en teams échte impact te hebben.
Dit doen wij door trainingen, leertrajecten, opleidingen en een Community. Wij werken met de door ons ontwikkelde en integrale methodieken.

Geschiedenis

Wij helpen ondernemers, leiders en teams échte impact te hebben.
Dit doen wij door trainingen, leertrajecten, opleidingen, implementatietrajecten en onze community. Wij werken met de door ons ontwikkelde en integrale methodieken.



"Als ondernemer, leider, team of organisatie weet je dat tegenwoordig ‘gewone’ vooruitgang al achteruitgang is. Wanneer jij de voortrekker wil zijn in wat je doet, dan is het een must om alle zeilen bij te zetten op de manier die het beste bij jou past.Wij kunnen jou op verschillende manieren ondersteunen om met shiny eyes en vol energie de impact te hebben die jij voor ogen hebt. Met jouw team, jouw bedrijf of binnen jouw organisatie. Dit doen wij door onze expertise in alle facetten van:- integraal ondernemerschap- integraal leiderschap- integrale team- en organisatieoptimalisatieWij willen het je gemakkelijk maken en je laten kiezen wat bij jou past. Of dat nou trainingen, een traject op maat of individuele begeleiding is."
Adres: Zeggelaarspad 2a, 6741 LP Lunteren
Telefoonnummer: 0031642235036
Stad: Lunteren
Route: Zeggelaarspad 2a
Postcode: 6741 LP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topontwerper Topontwerper 2 km Super bedrijf
Van Ginkel arbo advies Van Ginkel arbo advies 4 km Van Ginkel arbo advies nieuws
Recensies
Toen ik een jaar bezig was met mijn onderneming kwam ik in contact met core connection. Hun IBA-programma is voor mij een mooie kick start geweest. Waarin veel geleerd heb over de verschillende facetted in het ondernemerschap. Ook hun sales aanpak heeft mij laten zien dat ik niet aan het verkopen ben maar met oprechte argumenten potentiële klanten verder wil helpen. En dat dat een heel ander gevoel geeft, ook naar mijn klant toe. Daarnaast heb nog regelmatig als ik op een bepaald thema een webinar volg, dat ik bij mezelf denk, goh dat hebben Suzan en Anne-Jean ook al gezegd. Hun aanbod is zo breed, dat ik op dat moment niet overal direct wat meedeed. Ik pakte de punten er uit die mij op dat moment verder hielpen. Maar ik merk nog steeds regelmatig op dat ze me nog veel meer hebben meegegeven. Waaronder een stuk vertrouwen in mezelf als ondernemer.
Mijn ervaring met Core Connections is uitstekend! Als ondernemer doe je honderd dingen tegelijk, maar moet je tegelijkertijd oppassen dat je je doelen niet uit het oog verliest. In de Awaken Your Brainpower training ben ik enorm geholpen met het hervinden van mijn focus. Richting, strategie, en visie voor de toekomst. Mijn business heeft een enorme boost gekregen, dat zie ik in getallen, klanttevredenheid en mijn eigen energie. Suzan en Anne Jean, dank je wel!
De naam Core Connections zegt het al: vanuit verbinding met jezelf, je eigen kern, datgene doen wat bij jou als ondernemer past. Het IBA programma helpt je te vinden wat je echt de wereld in wilt brengen, en biedt vervolgens tools aan om je product of dienst scherper neer te zetten. Daar heeft het mij zeker bij geholpen. Side note is wel dat je er volledig voor moet gaan. Het is een intensief programma wat veel vraagt. Het vraagt dat je bij jezelf te rade gaat, maar ook dat je kritisch wilt kijken naar hoe je de dingen doet, die je doet en daarin stappen wilt zetten.
Suzan en Anne-jean van Core Connections zijn echte professionals in hun vakgebied. Op veel vlakken zullen ze jouw ogen openen dmv nieuwe inzichten en oefeningen. Daarnaast zijn het hele warme en oprechte mensen. Je hebt al snel een "connectie" met beide
Wat ik bij Core Connections heb geleerd is van onschatbare waarde. Ik heb nu veel meer mensen kunnen bereiken/helpen. Dat was niet gelukt als ze niet tot het naadje waren gegaan om mij in mijn proces te ondersteunen. Het resultaat is meer social impact, meer financiële vrijheid en veel meer voldoening!
Hele fijne boost voor mijn onderneming. Op persoonlijk en zakelijk gebied mezelf goed leren kennen en flinke sprongen kunnen maken onder de begeleiding van Suzan en Anne-Jean.
Suzan en Anne-Jean weten écht waar ze het over hebben. Deze mensen zijn zo gepassioneerd over hun vak en brengen dat middels de workshop die ik bij ze gevolgd heb helemaal tot uiting. Ontzettend waardevol, dankjewel!
Fijn team en vakkundige coaches. Anne-Jean en Suzan weten precies waar ze het over hebben en halen echt het beste uit je naar boven. EEN AANRADER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid