facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cor Melissant Camper Caravan Kampeer

Cor Melissant Camper Caravan Kampeer

Info

Wij zijn het Caravan en Camper en Kampeer bedrijf van Goeree Overflakkee! Het bedrijf is opgestart in 1997 en is gevestigd in Dirksland.

Adres: Nijverheidsweg 4, 3247 XX Dirksland
Telefoonnummer: 0187-605191
Stad: Dirksland
Route: Nijverheidsweg 4
Postcode: 3247 XX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wolfert kitafdichtingen Wolfert kitafdichtingen 411 meter Wolfert Kitafdichtingen is gespecialiseerd in alle voorkomende kitvoegen met name ...
HuizerWitjes HuizerWitjes 781 meter Ik was op zoek naar tegeltjes in een specifieke kleur, en na een fijne mailwisseling ...
JLSounds JLSounds 1 km JL-Sounds verhuurt licht en geluidsinstallaties op kleine en middelgrote schaal voor ...
Tuinzorg  de Graaf Tuinzorg de Graaf 1 km Tuinzorg de Graaf, uw totaaloplossing voor tuin aanleg, renovatie en/of onderhoud.
Jb heijnen Fotografie & Film Jb heijnen Fotografie & Film 2 km Freelance fotografie en video
Natuurlijk met je paard Natuurlijk met je paard 2 km Erg leuke stal waar het welzijn van de paarden voorop staat en je op een diervriendel...
Herweijer Tuintechniek Herweijer Tuintechniek 2 km De beleving van uw tuin is uniek en daarom hoogst persoonlijk. Dát weten we bij Herwe...
CEPA Trade BV CEPA Trade BV 2 km "Uien van A tot ZWij leveren uien in alle soorten en maten. We specialiseren ons...
Civiel Technisch Buro Civiel Technisch Buro 2 km Projectvoorbereiding en -begeleiding in Grond-, Weg- en Waterbouw
Grinwis Totaal Deuren B.V. Grinwis Totaal Deuren B.V. 2 km Grinwis Totaal Deuren
Schildersbedrijf Fa.J.M. van Brussel en zonen Schildersbedrijf Fa.J.M. van Brussel en zone... 2 km Goede en betrouwbare schilder. Netjes werk geleverd.
Seb Online B.V Seb Online B.V 2 km http://seb-online.nl is een full service Internet marketing bureau: online strategie,...
Kitbedrijf van der Welle Kitbedrijf van der Welle 8 km Top bedrijf levert heel mooi netjes en strak werk. Ik zou geen betere kitter kunnen b...
Recensies
Geen uitnodigingen de bedrijf maar je kan er wel voor te recht voor reparaties enz. En ze hebben een klein showroom en ook een camping winkeltje met producten maar dan uit eigen ervaring duurder dan andere gelijke grote winkeltje met camping producten maar buiten hebben ze er rommelige parkeerplaatsen en te weinig voor de klanten. En ook overal staan campers en caravans door elkaar nieuwe oude tweede Hands en ze zijn niet mooi bij elkaar gezet oud bij oud en nieuw bij nieuw en er staan ook gewone autos daar die ook overal staan echt een rommelige zaak buiten maar ik geloof dat ze niet kunnen vergroten en ook netter alles kunnen neer zetten alle voertuigen enz.
Twee keer hebben we hier een caravan gekocht en steeds prima geholpen. Eerlijk en betrouwbaar, dat is precies hetgeen wat wij zoeken!
Ze waren bereid om op zeer korte termijn APK uit te voeren. Door miscommunicatie pas er achter gekomen dat camper tot 5000kg was toen ik aankwam. Zeer professioneel doorverwezen en gezorgd dat binnen 20 minuten de camper alsnog gekeurd werd bij een ander bedrijf! Top!
Fijn personeel, goed geholpen zowel als aan de telefoon en als in de winkel
Wat een fijn bedrijf. “Ouderwetse” service en heel gemoedelijk bedrijf. Heerlijke koffie en fijne wacht ruimte! Aanrader!
Goed geholpen, vriendelijk en informatief, precies wat we ervan verwachten
Een Fendt Diamant gekocht. Vanaf het begin deed de koelkast het niet goed. Alleen tot 17 graden buiten. Vanuit Italie gebeld.25 graden buiten. Koelkast binnenin 21 graden. Keurig de huurkoelkast vergoedt. Wij wonen 150 km op afstand enkele reis dus de caravan weer heengebracht. Bij ophalen gevraagd wat er aan gedaan is. Geen idee ,wisten ze niet er was geen werkrapport van. Monteur was weg.Maar het is vast goed volgens Theo die ons de caravan had verkocht. Weer in Italie 21 graden in de koelkast. Weer gevraagd om een huurkoelkast te vergoeden. Vooruit maar niet van harte. Weer caravan gebracht. Theo zag me en vluchtte weg. Zelf aangegeven misschien ventilatoren erin? Zijn erin gezet. Rekening volgde ???,maar niet betaald. Ja, je moet wel de koelkast testen in het voorjaar voor je naar Italie gaat. Ja hoor dan is het bij ons 25 graden ??? Nu weer in Italie weer 21 graden in de koelkast. Dus totaal niet nagekeken verder. Hier zijn we helemaal klaar mee. Hoe kun je je klanten zo belazeren.We hebben ook een Kronings airco erop laten zetten blijken ze geen dealer te zijn dus geen officiele garantie conform het boekje. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt dat een dealer je gewoon wederom wegstuurt met een kapotte koelkast en maar blijft beweren dat alles goed is. En een airco verkoopt zonder de officiële garantie te verlenen. Ons advies: hier niet kopen!! Dure aankoop prima maar als de centjes binnen zijn.... zelf hadden we een Knaus ingeruild die 100% g Natuurlijk als alles in orde is geef je een goede recensie maar let op!! Lees alle recensies goed. Ook van de auto's. 1 ster is dus al veel te veel.
Heel vriendelijk geholpen door medewerker Marijn. Komen we zeker terug. Bijzonder vriendelijk personeel en zeer hoge kennis van zaken. Ook voor service en onderhoud de juiste plek om naar toe te gaan is aan ons bewezen na een jaar gecamperd te hebben! Ze staan altijd voor je klaar bij storinkjes, ook op korte termijn en kun je erop wachten met een lekker kopje koffie.
1 ster is al te veel, jammer dat je er geen 0 kunt geven. Duur, slordig, en werkt niet volgens regels. Repareert niet het gevraagde en laat jou voor de kosten opdraaien zonder te overleggen voor de reparatie plaats vind, en als tie plaats vind, nog slordig ook. Lijkt alsof ze je als vrouw zijnde helemaal kaal plukken, andere garages vinden de reparaties kinderwerk en dan nog niet eens te beginnen over de prijs die je de schoenen in geschoven word. Niet aan te raden !
Prima zaak. Ik had elektrische storing in de caravan. Er werd heel goed meegedacht en er werd voor gezorgd dat ik zelf de boel kon repareren. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid