facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cor Cornet Kapsalon

Info

Cor Cornet Kapsalon

Geschiedenis

Begeleiding, vakkennis en advies worden door Cor en Carla als het belangrijkste beschouwd.

De medewerkers krijgen elke week training om de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarmode op een creative manier toe te passen. Dit is wat klanten ervaren, een gemotiveerd team dat garant staat voor kwaliteit. In het team werkt iedereen volgens een filosofie, waarin uiterlijk en innerlijk voorop staan, zoals persoonlijke aandacht en advies. Het Cor Cornet team valt op door hun opvallende creaties, hun manier van knippen, kleuren, adviseren en omgaan met lang haar. Wij streven naar kwaliteit, creativiteit en perfectie. Een advies begint met luisteren. Zowel kleuradvies en gebruik van de beste styling- en verzorgingsproducten. Dit alles vraagt veel kennis. Bij een bezoek aan onze salon krijgt u een goed advies in een vriendelijke sfeer.

Want wie je bent, maakt je uniek!



"Begeleiding, vakkennis en advies worden door Cor en Carla als het belangrijkste beschouwd.De medewerkers krijgen elke week training om de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarmode op een creative manier toe te passen. Dit is wat klanten ervaren, een gemotiveerd team dat garant staat voor kwaliteit. In het team werkt iedereen volgens een filosofie, waarin uiterlijk en innerlijk voorop staan, zoals persoonlijke aandacht en advies. Het Cor Cornet team valt op door hun opvallende creaties, hun manier van knippen, kleuren, adviseren en omgaan met lang haar. Wij streven naar kwaliteit, creativiteit en perfectie. Een advies begint met luisteren. Zowel kleuradvies en gebruik van de beste styling- en verzorgingsproducten."
Adres: Bloemendaalseweg 75, 2061CD Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 023-5273737
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 75
Postcode: 2061CD



op zoek naar gerelateerd: Kapper Bloemendaal Gouda, Kapper Overveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hensenkappers Hensenkappers 130 meter Prima kapster, leuke meid, leuk verhaal, goed geholpen.
Circle of Home Circle of Home 217 meter Een super fijn bedrijf om mee in zee te gaan. Ze hebben ontzettend veel verstand van ...
SMPL International SMPL International 557 meter make life simple again
Recensies
Herenkapper, knippen was goed. Maar 35 euro voor een heren knipbeurt zonder wassen, dat vonden we toch wel overdreven. Volgende keer maar weer naar de Cronjé.
Jas werd netjes in een tasje gedaan. Vriendelijk proffesioneel personeel. Stoelen corona proof uit elkaar. Fijne kapper!
Heel goed geknipt door Ariëlle . Voor en na!
SUPER fijne behandeling. Geweldige zaak
Heel tevreden met mijn nieuwe kapsel.
Leuk behandeld en tevreden
Is ruim mooi en vriendelijk
Geweldige service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid