facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CopyRobin

Info

CopyRobin helpt ondernemers te groeien met betere teksten en een constante stroom van verse, hoogwaardige en originele content.

Geschiedenis

Waarom?
Voor de meeste MKB-ondernemers is het goed bijhouden van de inhoud van hun website problematisch. De oorzaak: gebrek aan tijd, geld, inspiratie of schrijfvaardigheid. Dit probleem is nu extra actueel vanwege de steeds hogere eisen die Google stelt aan de kwaliteit, relevantie en regelmatige aanpassing van de inhoud van websites. CopyRobin wil dit probleem verhelpen.

Wat?
Bedrijven kunnen voortaan bij CopyRobin terecht voor zowel (eind)redactie van bestaande teksten als de creatie van nieuwe, originele teksten. Denk aan blogposts, artikelen, nieuwsbrieven, mailings, landingspagina’s, social media updates e.d.

Hoe?
CopyRobin is een zogenoemde ‘Service as a Service’. Dat wil zeggen dat je als abonnee voor een vast bedrag per maand altijd (tijdens kantooruren) kunt beschikken over professionele (eind)redacteuren en copywriters.

Afhankelijk van de hoeveelheid woorden levert CopyRobin de teksten na 2 tot 4 werkdagen op. Spoedopdrachten zijn mogelijk tegen een bescheiden meerprijs.

Wie?
CopyRobin is een initiatief van Mediaweb. We werken uitsluitend met ervaren Nederlandse tekstschrijvers. We selecteren en begeleiden ze persoonlijk, zodat we altijd voor de kwaliteit van de teksten kunnen instaan.

Waarom de naam CopyRobin?
Robin is Engels voor de Europese Roodborst. Dit zorgzame en standvastige vogeltje zingt het hele jaar door. In het voorjaar zeer uitbundig. In de herfst meer timide. Zo is het ook met je teksten. Je moet ze goed verzorgen en regelmatig onderhouden. De ene keer uitbundig, dan weer timide. CopyRobin zorgt standvastig voor jouw teksten en dat we altijd de juiste toon aanslaan.



"CopyRobin helpt je aan unieke, professionele teksten voor je website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties. Dankzij ons platform houd je zelf alles in de hand: 'copywriting as a service'."
Adres: Losplaatsweg 24-26, 2201 CV Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071 7504050
Stad: Noordwijk
Route: Losplaatsweg 24-26
Postcode: 2201 CV


Recensies
Wij maken sinds een jaar met zeer veel plezier gebruik van CopyRobin. Wij laten periodiek blogs door hen schrijven. Deze blogs worden snel opgeleverd en zijn altijd van goede kwaliteit. Ook de komst van ChatGPT zien ze niet als bedreiging maar juist als kans om hun dienstverlening te verbeteren. Erg sterk. Tenslotte heeft Eric van Hall ons ook nog wel eens benaderd voor een gesprek wat er verbeterd kon worden aan hun dienstverlening, dat vond ik ook erg goed van hen.
Telefonisch goed geholpen met de keuze welk pakket het beste bij ons past en zo de juiste keuze kunnen maken. Tussentijds contact met de tekstschrijver ging vlot en de teksten waren snel klaar. Erg tevreden over de teksten, mooi geschreven en goed verwoord! Zo zie je dat een tekstschrijver écht wel meerwaarde geeft aan je tekst.
Copyrobin luistert nauw naar jouw wensen en vraagt door! En vindt zo snel mogelijk de beste copywriter of creatieve contentspecialist die bij jouw past! Een aanrader gezien de enorme pool van schrijvers. Groetjes Farahmedia farah van der Zijden
Ik ben geen vakman in het schrijven van Nederlandse teksten. daarom heb ik gevraagd om een specifieke basistekst voor een email te redigeren. Zeker omdat het om een doelgroep op C-level gaat. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van deze tekst. De meerwaarde van CopyRobin is me hierbij nu duidelijk geworden. Wat ze doen is vakwerk!
goede copy schrijven is lastig. Dankzij de mannen en vrouwen van CopyRobin is het nu een heel stuk makkelijker geworden en ook nog eens beter. Wij zijn erg tevreden. Snel en kwaliteit. #helemaalBlij Sidenote: ik heet Freek, niet FRANK :-
Super betrouwbare organisatie met heldere communicatie. We werken nu een jaar samen en alle gecommuniceerde deadlines zijn behaald. De tekstschrijvers staan open voor feedback en dit wordt ook toegepast op volgende opdrachten. Uitermate tevreden met de dienstverlening van CopyRobin!
CopyRobin werkt snel, transparant en levert goede kwaliteit.
Ik ben al enkele jaren klant bij CopyRobin, dus dat geeft in principe al aan dat ik tevreden ben : Goede seoteksten, altijd op tijd geleverd, goede communicatie en een handig dashboard zodat je al je opdrachten online kunt regelen.
Zeer waardevolle samenwerking met CopyRobin. Professioneel en snel schakelen. Handig systeem! Werkt supersnel.
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Met een aantal kernpunten weten ze mooie teksten op te stellen. Je kunt aanvragen makkelijk plaatsen in het portaal en beoordelen. Is het niet geheel naar wens? Dan passen ze het graag voor je aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid