facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Copy Shop Den Bosch

Copy Shop Den Bosch

Geschiedenis

De copyshop is supersnel en voordelig in uw print opdrachten, zoals scripties, flyers, brochures, kerkboekjes, rouwkaarten, menukaarten, feestkaarten, A2 en A1 posters op fotokwaliteit, t-shirts bedrukken etc.

Wij helpen u (vrijwel) meteen met uw bestanden af te drukken zoals u het wilt. U ziet meteen het resultaat en heeft dus geen teleurstelling achteraf, is het eerste exemplaar mooi dan maken wij het meteen af waar u bij bent.

Het liefst zien we u met een PDF bestand komen.
Vragen, bel ons even 073 613 23 98

Adres: Orthenstraat 63 A, 5211 SW 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 613 2398
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Orthenstraat 63 A
Postcode: 5211 SW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Copyshop Zaltbommel, Copyshop Vught, Uilenwaard 10 Den Bosch, Copyshop Breda, Multicopy Den Bosch, Copy shop Delft, Plastificeren Den Bosch, Copyshop Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DrukkerijvdHeijden DrukkerijvdHeijden 4 km Denken mee en leveren snel
Recensies
Ze zijn geweldig. Iedereen onder de indruk van de A5 boekjes. Het was fantastisch op de conferentie. We belde ze in de ochtend vriendelijke en behulpzame meid aan de telefoon. En toen mijn man daar was was het helemaal klaar. We komen altijd terug.
Ik vond het een prima shop, vooral duidelijk en vriendelijk geholpen. Het was mijn eerste bezoek, maar zeker niet de laatste. Veel succes.
Prima service ook nu in Coronatijd.. Mailen, bellen...Het werkt direct en snel.
Prima winkel, aardig personeel en niet te duur printen.
Opgelicht.. moest in nood 5x een 300g a6 hebben en heb hier 10 euro voor moeten betalen voor slechte kwaliteits drukwerk. Andere drukkers doen het voor minder dan een euro en betere printkwalitiet
Ik heb daar uitnodigingen laten drukken en ze zien er top uit!!! Ook de service is daar echt geweldig. De medewerkers zijn heel aardig en behulpzaam. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Geweldig!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid