facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coppens Rekreatie

Coppens Rekreatie

Info

Kamperen begint bij Coppens Rekreatie !

Geschiedenis

Kampeertopper.nl is een (digitale) kampeerwinkel die zijn weerga niet kent. We bieden u een gigantische collectie kampeeraccessoires aan voor in en rond de caravan, vakantie en vrije tijd. U kunt vanuit thuis of zelfs op de camping uw producten selecteren en bestellen. Wij kunnen uw producten bezorgen, maar u kunt ze ook komen ophalen bij ons in Best!

Komt u liever langs? Wij begroeten u graag in onze sfeervolle en overdekte vakantieomgeving van maar liefst 2500 m².

Er zijn altijd interessante aanbiedingen en u kunt van ons altijd een goed advies verwachten zodat u voor uw situatie de beste keuze kunt maken. Daarnaast bieden wij tal van mogelijkheden om onze producten in te bouwen in uw caravan of camper, denkende aan Movers, Airco’s, Schotels etc.



"Welkom bij Coppens Rekreatie. Bij ons staat uw vakantie centraal! In onze showroom vindt u een ruime collectie aan caravans en campers, zowel nieuw als gebruikt. In onze winkel vindt u een vernieuwde, ruime voortentenafdeling waarin wij de meest populaire modellen hebben opgezet. Een ruime sortering in alle bekende merken waaronder Hobby en Sterckeman caravans en Carado campers waarvan de meeste modellen uit voorraad leverbaar zijn !"
Adres: IBC weg 1, 5683 PK Best
Telefoonnummer: 0499-365000
Stad: Best
Route: IBC weg 1
Postcode: 5683 PK



op zoek naar gerelateerd: Coppens Rekreatie klachten, Coppens voortenten, Coppens best occasions, Coppens Best luifels, Coppens Best kleding, Coppens Best openingstijden, Coppens Rekreatie openingstijden, Coppens Camping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karwei Karwei 236 meter Ruime keuze, goede kwaliteit prijs verhouding. Modern, gezellig, ontspannend winkelen...
Kingsmile Kingsmile 630 meter Kingsmile Teeth Whitening * Guaranteed results * 100% safe & painless * Natural produ...
DeKeepershandschoenenshop DeKeepershandschoenenshop 712 meter Dé ideale webshop en winkel voor al jouw keepershandschoenen!
Sjiek&Stoer Sjiek&Stoer 716 meter Wel te vinden op Google inclusief openingstijden ,maar winkel is verdwenen
Niels popcorn en suikerspin Niels popcorn en suikerspin 796 meter Prima kwaliteit popcorn, goede service. Iedereen tevreden. Ik ga zeker vaker zaken do...
Bisschops bedtextiel Bisschops bedtextiel 929 meter - Dinsdag: Eindhoven centrum - Woensdag: Geldrop - Donderdag: Rosmalen - Vrijdag: Bo...
Polski sklep Polski sklep "Pan Śliwka" w Best - Poolse wi... 1 km Ruim assortiment, vriendelijke service
Choco & Zoet Choco & Zoet 1 km Een wereld vol lekkers,. Choco & Zoet is een nieuwe chocolaterie en snoepwinkel in Be...
Slijterij Gérard Slijterij Gérard 1 km Prima drankenhandel. Leuke eigenaar. Zeer groot assortment.. Aanrader als je in Best...
Bloemenshop Best Bloemenshop Best 1 km Zonder enige twijfel de beste bloemist in de omgeving van Eindhoven Noord. Ik passeer...
Sunshine Loyalty Sunshine Loyalty 1 km Geweldig werk
Albert Heijn Wilhelminaplein Albert Heijn Wilhelminaplein 1 km Waardeloze supermarkt. Ik kwam hier al jaren jammer genoeg. Er zijn meestal een aanta...
Schaakwinkel De Beste Zet Schaakwinkel De Beste Zet 1 km Super goede service! Knap materiaal! Goede en snelle communicatie! Top!!
Tantichianti Tantichianti 2 km Heerlijke Italiaanse wijnen met een verhaal
Arends optiek Arends optiek 2 km De beste opticien rond Eindhoven. Wat is deze opticien vakkundig. Zijn jarenlange erv...
Wijnhuis Best Wijnhuis Best 2 km Altijd fijne service ze hebben daar echt passie voor hun vak
Albert Heijn Boterhoek Best Albert Heijn Boterhoek Best 2 km Winkel slecht bevoorraad. Vaak dingen op. Een medewerkster klantenservice onbeschoft,...
Recensies
Afgelopen week hier een nieuwe caravan gekocht. De verkoop ging prima en de verkoper deed goed zijn best. De aflevering was ook prima; alles werd goed uitgelegd. Helaas 2 zaken waar we minder enthousiast waren: 1 De nieuwe ! caravan was aan de binnenkant niet netjes gepoetst; kleine moeite voor hetgeen dat we voor deze caravan betaald hebben zou ik zeggen 2 Tijdens de verkoop is verteld dat ze accu status vanuit het Hobby Connect display is af te lezen. Achteraf blijkt dat dit een extra pakket is. Was netjes geweest wanneer dit bij de verkoop verteld was.
Stevige prijzen voor gebruikte caravans in de showroom. Dan verwacht je ook een goede prijs voor inruil van je oude caravan, maar dat viel even tegen... Coppens bood €3000,- terwijl diverse andere dealers €5000,- tot €5700,- boden! Dit bij aankoop van een vergelijkbaar geprijsde occasion. Onderhandelen over de prijs is ook niet mogelijk. Arrogante houding door te zeggen dat de caravan er toch geen week zou staan in deze tijd. Nu 1,5 week verder staat hij nog altijd te koop... Ook zou de verkoper de prijskaart van de caravan laten zolang ik binnen even een rondje liep om na te denken. Tot mijn verbazing hing de prijs er alweer op toen ik terugkwam bij de caravan. Wat een waardeloze service en weinig vertrouwen in de klant.
Coppens heeft een groot aanbod aan voortenten en veel op voorraad, daarom was het voor ons de moeite waard de 3 kwartier erheen te rijden. Telefonisch werden we al goed geholpen en bij de koop prima geadviseerd. Alleen heel spijtig dan dat je er dan thuis achter komt dat de inhoud niet klopt.... We moesten dus helaas weer terug rijden om de goede te krijgen. Advies aan verkoop/service; natuurlijk kan er wat fout gaan. Maar reageer dan niet met een "ja, wij hebben hem niet ingepakt..." doe wat leuks met zo'n pech geval; bied koffie aan, zeg sorry of jammer, dat is vervelend voor jullie, zoiets. Klantvriendelijkheid heet dat en heel belangrijk als je wilt dat klanten terug komen.
Helaas ook bij mij zeer slechte ervaringen met de klantvriendelijkheid, service en klachtafhandeling van Coppens. Bij aflevering van mijn 1 jaar oude caravan bleek er een flink aantal mankementen terwijl ik 550 euro voor een afleverbeurt heb betaald waarbij alles zou worden nagelopen: de bandenspanning bleek veel te laag, de accu van de mover was leeg, een tweetal kastjes bleek niet te sluiten en de koelkast deur sloot niet goed. Ook was de fietsendrager verkeerd gemonteerd waardoor de disselbak niet meer open kon zodra er een fiets was geplaatst. Op mijn mail met de vraag hoe we dit het beste op konden lossen werd niet eens gereageerd en ook op een tweede mail aan meerdere service adressen om zeker te weten dat ik niet het verkeerde mailadres had gebruikt is nooit meer gereageerd. Het gevoel totaal genegeerd te worden is erger dan de mankementen. Ik heb alles inmiddels zelf maar hersteld, mijn vertrouwen dat hier fatsoenlijk en goed met klanten wordt omgegaan is wel verdwenen. De zaken gaan te goed, de klant is hier niet langer koning maar een irritante onderbreking in alle drukte. We hebben een prachtige caravan, maar ik zou waar mogelijk eerst even ergens anders kijken.
Werd nogal onvriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Willen überhaupt geen afspraak inplannen voor een caravan die niet bij hun is gekocht. Ze hadden het al veel te druk met het onderhoud aan caravans die ze wel zelf verkocht hadden, zeiden ze aan de telefoon. Dat is natuurlijk hun goed recht. Maar met deze houding zal ik niet bij hun gaan kijken wanneer ik een nieuwe caravan ga kopen.
Wij hebben een nieuwe Dorema Octavia 300 XL met luifel en zij uitbouw gekocht bij Coppens recreatie in best. Nadat we wat problemen hadden zak in het dak door regen teruggegaan naar Coppens. Keurig geholpen door Geert. Zonder probleem nieuwe stokken gekregen. Nadat er voor de tweede keer een zak kwam in de tent zijn we weer teruggegaan. Weer geholpen door Geert. Foto’s doorgestuurd naar dorema en wederom goed advies gehad van Geert. Bij de derde keer is Geert samen met twee mannen van dorema naar onze caravan gegaan en hebben alles nagekeken en de tent goed strak gesteld. Super geholpen. Gaan zeker weer terug naar Coppens. Heel veel dank aan Geert!
Ondanks waarschuwingen van vrienden om niet bij Coppens een caravan te kopen i.v.m slechte service ervaringen, hebben we toch een caravan daar gekocht. Bij de caravan zat een voortent die we niet te zien kregen, maar zoals de verkoper ons verzekerde: "mocht dit niet in orde zijn, mogen jullie altijd terugkomen en we maken het dan in orde. De tent bleek niet compleet. Helaas werden we zeer slecht behandeld en uiteindelijk werd helemaal niets in orde gemaakt.
Een dag later is de helm die ik gekocht heb €50 voordelig.. Echt niet relaxt
Niet erg handig om de zware gasflessen op de eerste verdieping te verkopen. Na de roltrap moet die nml zelf verder tillen.
Zeer goede service de derde nieuwe caravan pas opgehaald en perfect afgeleverd door Marc zeer vriendelijk en klant gericht bedrijf staan altijd direct voor je klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid