facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CoopCompact Smit Eenrum

CoopCompact Smit Eenrum
"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Raadhuisstraat 10, 9967 RB Eenrum
Telefoonnummer: +31595491822
Stad: Eenrum
Route: Raadhuisstraat 10
Postcode: 9967 RB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SolutionsXL SolutionsXL 207 meter
Brood & Kado Brood & Kado 235 meter Leuke winkel, lekker brood, lokale producten.
Brood & Kado Brood & Kado 235 meter Verkoop van brood en banket, bloemen, kado's en streekprodukten.
Recensies
Keurige winkel!! Indeling goed en verse producten zien er goed uit. Mooie aanbiedingen.
Ruime winkel. Ze kunnen wel iets beter hun best doen in de klant vriendelijkheid. Nette schappen. Leuke mensen die er komen altijd in voor een praatje
10 maart 2020 is de Coop Eenrum omgebouwd tot een prachtige moderne supermarkt. Prachtige buurtsuper met een zeer uitgebreide vers afdeling op zowel groente en fruit gebied als op het gebied van brood, vlees en zuivel.
Laten we zuinig zijn op de middenstand in Eenrum. Dat houdt het leven in het dorp. Buiten dat, is de service prima en het personeel gewoon prettig in de omgang. Zo denk ik erover. Rob. Het is jaren later als ik weer eens ga kijken hier. Wat een rust in eenrum. Vergeleken met de stad. Bij de coop wordt ik direct herkent , al loop ik nu met een rollator. Aardige mensen toch. De tijd lijkt een beetje stil te staan. Wie dat zoekt kan het hier dus vinden.
Prachtige winkel geworden. Jammer dat het geldautomaat in de winkel staat en niet vooraan. Je moet nu de winkel door voor het geldautomaat
Prima supermarkt, service en kwaliteit zoals verwacht mag worden. Onder andere de goede, tevens voordelige producten van G'Woon in de schappen wat maakt dat deze winkel een extra aanbeveling verdient...
De sfeer is het zelfde als de verse groenten. Beroerd. Voor noodgevallen hebben ze de producten voor de maaltijd maar ik ga liever met de wagen 5 kilometer verderop, Naar de Coop in Baflo. Daar is de goede kwaliteit en vriendelijkheid vanzelfsprekendheid.
Uitgebreid assortiment voor een ‘dorpswinkel’. Goede verhouding prijs / kwaliteit. Vriendelijk personeel en geen lege schappen.
Vaak zijn de producten die in de reclame zijn niet in de winkel aanwezig.
Erg smerige winkel Met veel spinnenwebben. Er wordt achterin de winkel gerookt zodat het daar erg stinkt. De eigenaar is erg bot en onvriendelijk. Producten zijn op datum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid