facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Zeddam

Coop Zeddam

Info

Onze ruim 220 supermarkten zijn verspreid over heel Nederland. In onze supermarkten staat de klant centraal. Onze medewerkers helpen u graag bij uw boodschappen.



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Gerrit Varwijkplein 34, 7038BX Zeddam (dorp)
Telefoonnummer: 0314 650 363
Stad: Zeddam
Route: Gerrit Varwijkplein 34
Postcode: 7038BX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 13:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Agelink Slagerij Agelink 284 meter 1 van de weinige echt ambachtelijke slagers in de regio. Men heeft hier echt verstand...
Recensies
Versere groenten, een grotere verscheidenheid aan selecties zullen beter zijn. vaak heb je niet-verse artikelen met dezelfde prijzen en wordt de prijs soms niet dienovereenkomstig aangepast bij het aanbieden. het personeel, sommige erg aardig, sommige maken fouten. Auto-scan kassamedewerkers verminderen wachttijden.
Blonde meisje achter de kassa jade? aanwinst voor de winkel. Zeer vriendelijk geholpen en deed veel moeite!
Compacte winkel gelegen in een mooi gebied van zeddam. Goed te bereiken ter voet, per fiets en per auto. Vriendelijk personeel dat voor je klaar staat als je een vraag hebt. Het is de moeite waard om een bezoekje te brengen.
Ik ben er een keertje geweest maar je kunt er wel gezellig winkelen daar
Nette winkel, jammer dat zo saai en leeg plein is.
Klein Coopje. Wel veel te krijgen en vaak leuke aanbiedingen en kortingen. Vriendelijk personeel. Ruime gratis parking voor je auto.
Altijd druk lange rij bij kassa
Gezellige winkel, netjes en overzichtelijk
Duur druk msar fijne winkel en lekker duur
TOP winkel met een groot assortiment en niet duur met ruime gangen tussen de rekken en vriendelijk ontvangst ook parking. Ligt volledig in centrum. De goedkoopste winkel in de streek, zeker een aanrader voor iedereen die daar in de streek vertoeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid