facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Verstraete

Coop Verstraete

Geschiedenis

Natuurlijk kunt u voor al uw boodschappen bij ons terecht. Maar we gaan graag een stapje verder. Tevreden klanten vinden we het allerbelangrijkst. Bij Coop is de klant de baas. Dus ook in onze winkel!

Lekkerste vers
Onze winkel is groenteboer, slager en bakker in één! We zorgen ervoor dat ons vers ook echt vers is. Om u iedere dag opnieuw het beste vers te garanderen bakken we bijvoorbeeld dagelijks tot sluitingstijd brood, stokbrood en snacks.

In de buurt
Als úw Coop supermarkt richten we ons ook op úw buurt. Wij zijn betrokken bij onze omgeving en organiseren leuke acties voor u als klant.

Eerlijke prijs
In onze winkel verrassen we u met ons complete assortiment. En natuurlijk houden we rekening met uw budget. Met scherpe aantrekkelijke prijzen, maar ook met mooie aanbiedingen en interessante acties.

Duurzame keuzes
Een betere wereld begint bij jezelf. En bij onze Coop supermarkt. Natuurlijk vindt u in onze schappen onder meer biologische en fairtrade producten, duurzame vis en duurzaam varkensvlees.

Echt uw Coop
Wilt u ons helpen de winkel verder te verbeteren? Word dan lid van ons online klantenpanel. We vragen u dan vier keer per jaar in een enquête om uw mening over de winkel. Maar natuurlijk kunt u ook dagelijks met uw opmerkingen bij ons terecht.

Bezorgservice
Onze winkel beschikt over een bezorgservice. Ook kunt het telefonisch of via www.cooponline.nl bestellen.

De bezorgvoorwaarden zijn:
Bezorgen in regio* is GRATIS bij besteding van minimaal € 40,- excl. emballage en tabak. Klant verzamelt zelf de boodschappen.
Bij een lager bestedingsbedrag van € 40,- rekenen wij € 2,50 bezorgkosten.

Bij het bestellen via telefoon of www.cooponline.nl rekenen wij € 2,50 verzamelkosten.
Bezorgen buiten regio kost € 3,50
Levering: 6 dagen per week

*Regio bestaat uit:
- Uithuizermeeden
- Roodeschool
- Oosteinde
- Uithuizen
- Zijldijk
- Oudeschip
- Oldenzijl
- Oosternieland
- Polder



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Johan van Veenplein 2, 9982 BL Uithuizermeeden
Telefoonnummer: 0595-412433
Stad: Uithuizermeeden
Route: Johan van Veenplein 2
Postcode: 9982 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: coop uithuizermeeden openingstijden, coop schiedam, coop uithuizermeeden aanbiedingen, coop apeldoorn, coop folder, coop geitenkamp, coop spijk, coop heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloembinderij Meij Style Bloembinderij Meij Style 267 meter Een leuke bloemenwinkel waar je ook terecht kunt voor het pakjes versturen en/of opha...
Allure petit Allure petit 613 meter Exclusieve Ambachtelijke en Duurzame Sieraden
Veenstra Natuursteen bv Veenstra Natuursteen bv 1 km Ontzettend snel een offerte mogen ontvangen een Veenstra dacht goed mee. Uiteindelijk...
Waddenvarkens Waddenvarkens 2 km Vandaag voor het eerst hier geweest, omdat ik het belangrijk vind dat het vlees wat w...
Recensies
Thee + gevulde koek voor een €1,- eurotje!! Je kunt er even zitten en eventueel je telefoon opladen...
Wat een levenservaring wow ongelooflijk mooi . Te veel pracht en praal om te noemen
Ruim opgezet en goede keus, en vriendelijk personeel
Mogen de datums van hun producten vaker controleren. Had spiniata romana gekocht, bleek paar weken over datum te zijn, zah ook een keer een beschimmeld afbakbroodje, dit kan niet
Leuke winkel groot assortiment mischien iets meer letten op houdbaarheid laats doosje met drie soorten worstjes was al 4 dagen over tijd kwam ik achter toen bijna op was
Mooie winkel, het zal jammer zijn als dit ook een plus moet worden.
Prima dorpswinkel met breed assortiment. Vriendelijk personeel en actieve eigenaren. Alle denkbare services, van bezorgdienst of PostNL-punt tot stomerij- of BBQ-services zijn beschikbaar. Naast het eigen assortiment brood ook nog eens brood van de warme bakker Hoekstra uit Bedum. Een dorp mag blij zijn met en trots zijn op deze faciliteiten!
Ruime parkeer plaats ruime winkel
Hier kom ik eigenlijk erg vaak mede omdat deze supermarkt vlakbij is natuurlijk. Meestal als ik er ben is het een beetje een rommeltje in de winkel, vooral op de zaterdagmiddagen. Ze zijn dan al vroeg in de middag bezig om de prijskaartjes van de aanbiedingen van de lopende week te verwijderen en dat vind ik erg jammer en best dom eigenlijk, omdat velen niet meer weten wat er op zo'n moment eigenlijk in de aanbieding is. De kassières zijn vaak wel vriendelijk maar de eigenaar is niet echt commercieel ingesteld wat dat betreft.
Mooie supermarkt. Wij kennen Coop niet goed in het midden van het land maar het viel ons op hoe ruim het gesorteerd was. Mooie groente en ruim aanbod. Qua prijs is het een wat duurdere supermarkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid