facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Supermarkten

"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Pater Petersstraat 1, 5935 AV Steyl, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031077-3731315
Stad: Steyl
Route: Pater Petersstraat 1
Postcode: 5935 AV



op zoek naar gerelateerd: Coop Steyl openingstijden, Coop folder
Recensies
Fijne winkel,mooi assortiment en vriendelijk personeel. Winkel ziet er netjes uit! Komen er af en toe. Een echte aanrader!
Was er deze week om 4 producten te halen, ging met 2 producten de deur uit. De rest was er weer eens niet. Als je 7 dagen per week naar de winkel wilt gaan om alles bij elkaar te krijgen is dit de winkel.
Voor kleine boodschappen prima winkel en dichtbij wel zo makkelijk af en toe. Ze hebben zelfs een schap voor glutenvrije producten Top
Prima buurtwinkel. Assortiment is prima voor een winkel van dit formaat! Tip is om te zorgen dat er wel voldoende vers brood/stokbrood is en kwaliteit van versproducten blijvend beoordelen.
Mooie nieuwe verbouwde winkel... Ziet er verzorgd en keurig uit van Coop verandert in een Super
Super fijne winkel, dicht in de buurt een fijne opvolger voor de COOP. Alles voorradig en een groot assortiment. Ik ben er super blij mee en kan er wandelend naartoe.
Sinds het veranderen van Coop naar Plus geen fijne supermarkt meer. Ze hebben een kleiner assortiment en zijn erg in prijs gestegen sinds de overname. Al met al geen goede buurtsupermarkt meer.
Fijne winkel om je boodschappen te doen
Voedsel dat over datum is ligt nog gewoon in de winkel. Geen fijn idee. Moet goed opletten.
Veel te duur voorbeeld met de Lidll beiden de zelfde reclame 1 plus 1 gratis, dit was ijsthee scheelt even op dit artikel € 0,40 goed koper bij de Lidll
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid