facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Romijn

Coop Romijn

Info

De pagina van Coop Romijn in Kockengen.



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Driestammenweg 3, 3628BW Kockengen
Telefoonnummer: 0346-241213
Stad: Kockengen
Route: Driestammenweg 3
Postcode: 3628BW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Kleine nette buurtsuper. Alle basis dingen zijn er te koop. Tja wat wil je nog meer.... Klein leuk dorpje.
Goed hoor. Wordt een Plus binnenkort
Van mij mag de winkel wil langer open zijn Zoals tot 8 uur open zijn En gratis wi-fi Voor de rest is het goed
Leuke dorps supermarkt, voldoende assortiment, vriendelijk personeel
Het is een kleine gezellige supermarkt in kockengen met een mooi assortiment. Als je rustig je boodschappen doen is dat de plek waar het kan. Bij deze Coop werkt leuk en gezellig personeel die je altijd vrolijk gedag zegt. Ook zijn ze bereid vragen te beantwoorden en helpen waar nodig. Ook maken ze een praatje met je als je bijv aan de kassa staat of in de winkel. Ik kom zeker terug bij deze Coop al sinds mn jeugd een hele leuke en fijne winkel. Mijn complimenten aan het team blijf zo door gaan!
Helaas hebben we vanmiddag een minder positieve ervaring met de COOP gehad. Gekocht werd: 3 salades voor € 5. Er stonden er maar 2. Kan gebeuren. Aanvankelijk kon dit bij de kassa niet 'verrekend' worden, €1.66 eraf. Uiteindelijk 'als uitzondering', werd de derde niet aanwezige salade tóch verrekend en er vanaf getrokken. Jammer, gemiste kans op het gebied van klantvriendelijkheid, correctheid en redelijkheid.
Gewoon een supermarktje waar je dingen kan kopen als je iets vergeten bent. Ik zou hier niet al je boodschappen doen. Ze hebben bijvoorbeeld verschillende tijdschriften en producten niet die je in andere supermarkten wel zou hebben. Hierbinnen is airco, dus als het warm is kan je ook even afkoelen :
Niet een al te grote super, maar je kunt er wel van alles kopen
Supermarkt is niet heel groot maar oke. Alleen jammer dat ze kleine kinderen niet laten plassen die hoge nood hebben en dat terwijl er verder geen toilet in de buurt is.
Het is een fijne winkel die echt allles heeft. Hij zit op een handige plek in het dorp.vriendelijk personeel. Wel een beetje duur. Vlees niet zulke goede kwaliteit...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid