facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Ravenstein

Coop Ravenstein

Info

Welkom bij de officiële Facebookpagina van de Coop in Ravenstein



"Blij met een Boni in de buurt! Boni supermarkt heeft altijd de laagste prijs, de beste kwaliteit en het vriendelijkste personeel!"
Adres: Keurvorstenplein 12, 5371 Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486415297
Stad: Ravenstein
Route: Keurvorstenplein 12
Postcode: 5371


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boni folder, Plus Herpen, Plus Supermarkt Wijchen
Recensies
Nauwelijks assortiment Groente en fruit bijna altijd weinig voorraad of niet lang vers meer na kopen. Brood is snel droog - soms zelfs dezelfde dag al. Ik ga hier niet graag naartoe, maar heb helaas vaak de noodzaak dat het moet als ik "even vlug" iets nodig heb, maar echt liever niet! Aan t personeel ligt het niet! Echt de winkel...toen het de coop was, was het prima !
Mooie nieuwe winkel. Overzichtelijk, vriendelijk personeel.
Bijzonder dat er word gesproken dat Boni een beperkt assortiment heeft. Speciaal naar Boni gereden omdat ze daar wel Van Gilse Suikerstroop in het assortiment hebben. Hier in de buurt Nettorama, Jumbo, AH en Coop hebben niet meer in het assortiment. Waarom wist geen enkele supermarkt mij te vertellen.
Super netjes in de winkel, en goed geprijsde artikelen. Naar mijn weten de goedkoopste winkel in Nederland. Blijf zo doorgaan, aub niet stoppen met goedkope A kwaliteit spullen verkopen voor een scherpe prijs!
Fijne en goed verzorgde winkel met een uitgebreid assortiment
Nette winkel, vriendelijke medewerkers. Het assortiment is enigszins beperkt. Lege schappen kom je toch ook best vaak tegen. Voor de basis boodschappen kan je goed terecht bij Boni, maar zoek je een supermarkt met een uitgebreider assortiment, voor al je wekelijkse boodschappen, dan kan je beter elders kijken. Wel handig... Boni is een PostNL pakketpunt.
Kleine knusse supermarkt, alleen jammer dat bepaalde aanbiedingen zeer slecht aangevuld of niet op voorraad zijn
Veel lege schappen, meestal slechts 1 kassa open en vaak controle bij de zelfscankassa waar je vervolgens lang staat te wachten op een medewerker. Ik ga hier niet meer naartoe, behalve voor vergeten boodschappen als het schap niet leeg is..
Mooie winkel met ruime assortiment voor een goeie prijs.
Heel veel assortiment mooi winkel leuk en praktische ingericht
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Coop Ravenstein.

Ravenstein winkels en detailhandel

openingstijden, locatie, vervoer. Keurvorstenplein 12 ravenstein kruidenierswinkel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Coop Ravenstein adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Coop Ravenstein. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Coop Ravenstein delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid