facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Postma

Coop Postma

Info

Supermarkt Coop Postma Doetinchem, Zonnebloemstraat 3 , 7004 EA Doetinchem.



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Zonnebloemstraat 3, 7004 EA Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0314323157
Stad: Doetinchem
Route: Zonnebloemstraat 3
Postcode: 7004 EA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 01:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spar supermarkt doetinchem Spar supermarkt doetinchem 1 km Super fijne gezellige winkel waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel sta...
Bakkerij Seyit Bakkerij Seyit 2 km Hier vindt je artikelen die je niet in een normale winkel kan krijgen. Het is beetje ...
ALDI ALDI 2 km Grotendeels vriendelijk personeel, maar ontzettend duur geworden. Ik kwam er altijd m...
PLUS Dichteren PLUS Dichteren 3 km Hier mijn ervaring over de plus DOETINCHEM! Ik was hier in de winkel waarbij ik aan e...
Recensies
Fijne winkel, prima assortiment
Ik kom hier al een aantal jaren, zeker 2 a 3 keer per week en ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews hieronder. Personeel en eigenaar zijn zeer klantvriendelijk en alert, sta je als 4e in de rij dan word er al gauw een extra kassa geopend. Ook voor een pakketje sta je nooit lang te wachten. Als vader van een klein kind die nog weleens op onhandige momenten naar de wc moet kan ik zeggen dat dit nooit een probleem was hier. De prijzen, ja tuurlijk zijn die wat hoger, het is een buurtsuper! Voor je grote maandelijkse of wekelijkse boodschappen ga je naar de deka of jumbo oid.
Top winkel vriendelijk personeel die je altijd willen helpen als je iets niet kan vinden steeds weer nieuwe soorten smaken biertjes in het assortiment. Zodat je vaak een nieuwe kan proberen. En ze doen hier echt aan klanten binding.
Niet een echt groot filiaal, maar een prima winkel. De aanwezigheid van een zelfscan heeft geen meerwaarde, zeker niet omdat de boodschappen toch weer in en uit de kar of mandje gehaald worden. Er is een Postnl servicepunt aanwezig. Jammer genoeg is het niet mogelijk om direct voor de deur te parkeren, maar wel gratis. Een gemis blijft dat betaalpassen van MasterCard of Visa niet geaccepteerd worden.
De winkel zit erg goed in elkaar en u kunt alles heel snel vinden. Als u een pak koffie nodig heeft, binnen 10 minuten loopt u al weer de winkel uit. Maar ik kom hier alleen maar voor de kleine boodschappen.
Steeds vaker heeft het brood grote gaten in het midden, onzichtbaar aan de buitenkant. En regelmatig bederft eten voor de uiterste houdbaarheidsdatum. En dat laatste ligt niet aan mij. Ik woon om de hoek en de koelkast staat op 4 graden.
Actieproducten niet meer op voorraad. Vleeswaren ruim een week over datum
Gwn lekker eten
Je moet bij deze winkel heel goed op de datums letten bij het brood of op hun verpakkingsdatum! Afgelopen zaterdag 2 frikandellen broodjes gehaald, ik vond ze echt smerig hierdoor keek ik naar de verpakkingsdatum en jawel deze waren die dag ervoor verpakt. Bij iedere winkel zijn ze in de avond afgeprijsd en hier bij de Coop liggen ze de volgende dag nog in de winkel. Zondag had ik bolletjes gehaald voor maandag op het werk. Ik pakte ze uit de verpakking en vond ze erg droog! Ze waren dus over datum zondag, de bolletjes waren niet afgeprijsd dus ging ik er van uit dat ze dinsdag of woensdag over datum zouden zijn. Niet dus!
Mijn ervaring is leuk en vriendelijk personeel . Deze winkel is sociaal en de ook na over de rest producten zoals oud brood en groenten voor de dieren er gaat niks in de container. Top Top.!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid