facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Nijverdal Portlandweg

"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. In onze supermarkten vind je daarom veel verse producten. Soms zijn die biologisch of Fairtrade. Maar altijd zijn ze eerlijk geproduceerd en met een duidelijke herkomst. Zo weet jij wat je eet.We verkopen zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, liefst van Nederlandse bodem. Ook geven we lokale ondernemers de ruimte om hun producten een podium te geven. Zo geven we ons landelijke merk een lokaal accent. En bieden we jou het beste van twee werelden.Bij PLUS geloven we in persoonlijk contact. Dat betekent snelle, persoonlijke service met aandacht voor jouw wensen en vragen. Daar mag je op rekenen, zowel in de winkel als online."
Adres: Portlandweg 9, 7442 VB Nijverdal
Telefoonnummer: 0548512045
Stad: Nijverdal
Route: Portlandweg 9
Postcode: 7442 VB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 1 km Weer zo'n filiaal dat helemaal top is; ruim assortiment, brede paden en alles goed ve...
Coop Léon Haanstra Nijverdal Coop Léon Haanstra Nijverdal 2 km De schappen zijn niet goed gevuld en weinig keuze
DA en Readshop Léon Haanstra DA en Readshop Léon Haanstra 2 km Hai ik kom er heel soms als ik me foundation op heb maar ik word altijd netjes geholp...
Recensies
Absoluut niet goedkoop. Vissticks zijn zelfs 50 cent duurder voor 15 stuks dan bij de Coop. Was er al bang van, Coop was al niet goedkoop en deze Plus doet er nog een schepje bovenop. Niet mijn winkel dus!
veel te duur en prijzen zijn onduidelijk, aanbiedingen zeer onoverzichtelijk. veel producten hebben ze te weinig of helemaal niet en dat zijn juist de goed kopen.
Je staat een kwartier te wachten bij de zelfscan en niemand komt je helpen als er 'assistentie' nodig is.
Femke hielp me zo goed, met waar de redbull en de bolletjes lag.heel vriendelijk
Mooie winkel, ruime sortering en vriendelijk personeel.
Prima winkel met vriendelijk personeel.
Vreselijke winkel .klein assortiment waarvan de helft niet in de schappen staat zodat je alsnog naar een andere winkel moet bv. vanmiddag geen cola geen bier geen roomkaas en zo kan ik nog wel even doorgaan!
Hele fijne supermarkt. Alles ligt logische in de winkel van binnenkomst tot afrekenen aan de kassa. Personeel is vriendelijk en behulpzaam vlees/vleeswaren/brood gedeelte. De jonge werknemersvakkenvullers die klanten vragend zien staan, mogen wat actiever zijn bij het behulpzaam zijn. Ruimte echter tussen gangpaden wel krap en voor Invalides/rolstoel gebruik weinig tot smalle bewegingruimte. Verplichting en handhaving tot gebruik van mondkapjes en/of naleving van corona regels mag strenger. Verder een prima winkel voor de dagelijkse boodschappen.
Wie heeft in hemelsnaam bedacht om de heater weg te halen die de broodjes lekker warm maakte?! Personeel behandelt scholieren als minderwaardig terwijl zij ook gewoon klanten zijn. Je denkt je gaat even snel naar de zelfscan, 2 van de 3 keer moet je assistentie vragen aan een medewerker waardoor je uiteindelijk nog later klaar bent dan als je bij de normale kassa ging staan...
Een leuke kleine Coop, vind soms dat er te weinig kassa's bij worden gedraaid als het druk is. maar daarbij zijn de zelf scan kassa's wel ideaal. Ze zijn er wel klantvriendelijk daar 4**** van mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid