facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor COOP Nijeveen

COOP Nijeveen

Info

Coop Nijeveen is dé supermarkt in Nijeveen. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u bij ons terecht. Welkom!

Geschiedenis

Blijf voortdurend op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en activiteiten.



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Dorpsstraat 10, 7948 BR Nijeveen
Telefoonnummer: 0522491291
Stad: Nijeveen
Route: Dorpsstraat 10
Postcode: 7948 BR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Recensies
Ach, het is prima. Sommige producten zijn niet verkrijgbaar, en andere producten zijn uit het assortiment gehaald. Wat er nog over is, is gewoon prima.
Mooie winkel en leuk en aardig personeel
Erg teleurgesteld in deze winkel! boodschappen doen met je temperament volle peuter van nog geen 2,5. Hij was erg onrustig, maar gelukkig geen drama heeft geschopt. In de rij bij de kassa bemoeid de persoon achter ons zich er al mee dat hij normaal moet doen. Dan denk je al, oke ja ik ben bijna weg. Maar als je daarna nog even moet wachten op een andere medewerker, en je de persoon die achter je stond hoor praten met de caissière over jouw kind. En je de caissière hoort zeggen dat ze via het oortje al hoorde dat hij al erg druk was en niet stil te krijgen was. Waar de klant op reageert met dat hij niet tevreden is te krijgen. Mijn oren klapperen, pardon?? Jullie bespreken even mijn kind door jullie headset? Ga jullie schamen. Jullie zijn mij en mijn gezin kwijt als klant.
Leuke winkel, vriendelijk personeel, ruim assortiment.
Fijne kleine supermarkt met een goed assortiment. Prettig personeel. Goede service.
Wil je t echt weten? Slecht Gourmetschotel besteld voor 20 personen en was er niet en er werd geen oplossing geboden Kom ik later het bestelde stokbrood ophalen en ook dit was er niet Zou t niet aanbevelen
Gezellige ruime supermarkt met goed assortiment.
Nette winkel een aardig personeel
Prima sfeer in deze winkel. Geen overdreven klantvriendelijkheid maar gewoon 'heb je een vraag: laat maar horen, dan helpen we je' en snelle bediening bij de kassa.
Fijne winkel met fantastisch personeel en goede keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid