facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop

Coop
Adres: Kleine Haven 11, 2851 BP Haastrecht, Nederland
Telefoonnummer: 0182 502 122
Staat: Zuid-Holland
District: Krimpenerwaard
Stad: Haastrecht
Route: Kleine Haven
Huisnummer: 11
Postcode: 2851 BP


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–18:00
zondag: 13:00–17:00

Recensies
Blijkbaar blijven hier actie producten gewoon met prijs in de winkel liggen eenmaal bij de kassa is het product duurder waarop ik zeg deze prijs staat er toch op waarom het meisje zegt ja kan van vorige week nog zijn. Naar mij mening haal je die prijs er toch af maar het boeide haar niet zo merkte ik .nVerder je moet hier geen boodschappen doen als je haast heb .
Deze supermarkt... ik heb dus voor de derde keer in 1 jaar iets gekocht wat verschrikkelijk over de datum is. Het gaat om gerookte zalm uit de koeling; 10 dagen. Vla uit de koeling; 11 dagen en garnalen uit de koeling; 6 dagen.nDit is serieus gevaarlijk voor de mensen die het niet door hebben op het moment dat je in de keuken staat.nMelding bij de NVWA is inmiddels gedaan.
Helaas heb ik veel negatieve berichten gelezen over deze winkel; ik ben na twee bezoeken heel positief over het personeel. Hard werkend en uiterst vriendelijk.
Slechte winkel klein assortiment onvriendelijk personeel vroeg of er een zelfscan was gelijk werden ze boos en heel duur kosten de spullen. niet aangerade winkel gelukkig gaan ze weg
Ik vind het jammer dat je vaak chagorijnig geholpen word als je iets vraagt. Vaak om half 8 word alle spullen naar binnen gehaald en staat het personeel bij elkaar en word je zonder woorden al veroordeelt. Je na kijken, rare blikken geven, fluisteren waar de klant bij is ect. Daarnaast vindt ik het jammer dat op de zaterdagen de winkel al sluit om 18:00. Niet iedereen heeft toegang tot openbaarvervoer, de fiets of de auto om bij de eerst volgende supermarkt te komen.nnDaarnaast ook nog iets positiefs,nDe winkel ziet er vaak netjes uit en heeft een breed assortiment in verschillende artikelen. Bij de PostNL punt word je vaak goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid