facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop

Coop
Adres: Fonteinstrjitte 5, 9151 JT Holwerd, Nederland
Telefoonnummer: 0519 562 243
Staat: Friesland
District: Noardeast-Fryslân
Stad: Holwerd
Route: Fonteinstrjitte
Huisnummer: 5
Postcode: 9151 JT


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je ’t verschil! Coop heeft ruim 260 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie
Misschien kunnen jullie de boel verkopen/overlaten aan mensen die wel weten hoe ze een winkel moeten runnen.nLeuk dat jullie betrokken zijn bij verschillende goede doelen, maar dat maakt jullie geen goede winkel-houders.nIk denk dat de invloed die jullie hebben binnen de gemeenschap, naar jullie bol is gestegen, en dat gaat nu ten koste van jullie reputatie.
Geloof t vreemdste personeelslid ever;nMen rekent €2,50 teveel af voor een product en ik vraag beleefd of dit klopt. Inderdaad ja.. De broodjes liggen verkeerd oftewel een verkeerd bordje voor een schap; nl Shoarmabroodjes voor €1,- zijn niet die shoarmabroodjes, nl een ander merk, die in de winkel niet te vinden zijn. Dus ipv €1,- betaal ik nu €3,50! Ah ja zeg ik dat mag natuurlijk zo niet liggen, dat is verwarrend. totaal geen aanval gewoon een constatering zonder stem verheffen of irritatienJA NOU ik ga t gewoon oplossen hoor met een rare lach, er is toch niks aan de hand!!? Ik vroeg of ik haar aanviel want dat was toch niet het geval.Erna natuurlijk erg blij met de “vriendelijke“ oplossing die zonder blik of alsjeblieft in mn hand werd geschoven.nEcht een heeeele aparte ervaring!
Aanzienlijk duurder als andere winkels, producten die niet meer goed zijn, beheer van de enige pin automaat in de omgeving, en op google staat dat de winkel vandaag van 8 tot5 open zou zijn....nLekker dan.
Mooie rustige supermarkt. Prijzen zijn wek wat hoger. Maar als kleine ondernemer moet je ook je hoofd boven water kunnen houden. Wat het goedmaakt is de vriendelijkheid va de medewerkers. ze zouden daar een pluim voor mogen krijgen van de baas!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid