facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Hubers

Coop Hubers

Info

Coop Hubers is sinds dec 2010 gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de brugstraat in het Brabantse Vinkel .
Januari 2013 zijn we als 2de geiindigd bij de verkiezing beste Coop van Nederland en daar zijn we zeker trots.

Geschiedenis

Natuurlijk kunt u voor al uw boodschappen bij ons terecht. Maar we gaan graag een stapje verder. Zo verrassen wij u graag met ons grote assortiment verse, eerlijke en ambachtelijke producten.

Lekkerste vers
Onze winkel is groenteboer, slager en bakker in één! We zorgen ervoor dat ons vers ook echt vers is. Om u iedere dag opnieuw het beste vers te garanderen bakken we bijvoorbeeld dagelijks tot sluitingstijd brood, stokbrood en snacks.

In de buurt
Als úw Coop supermarkt richten we ons ook op úw buurt. Wij zijn betrokken bij onze omgeving en organiseren leuke acties voor u als klant.

Eerlijke prijs
In onze winkel verrassen we u met ons complete assortiment. En natuurlijk houden we rekening met uw budget. Met scherpe, aantrekkelijke prijzen, maar ook met mooie aanbiedingen en interessante acties.

Duurzame keuzes
Een betere wereld begint bij jezelf. En bij onze Coop supermarkt. Natuurlijk vindt u in onze schappen onder meer biologische en fairtrade producten, duurzame vis en duurzaam varkensvlees.

Bezorgen
Ook voor het bezorgen van u boodschappen kunt u bij ons terecht. Zowel zakelijk als particulier.



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Brugstraat 4, 5382 jd Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073 5326080
Stad: Vinkel
Route: Brugstraat 4
Postcode: 5382 jd


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Witgoed Service Vinkel Witgoed Service Vinkel 222 meter Vlot en vriendelijk herstel van weigerende wasmachine. Heel redelijke prijs.
KeukenWinkelInVinkel KeukenWinkelInVinkel 387 meter Snelle levertijd, netjes binnen bezorgd. Na het uitpakken kwam ik een beschadiging te...
Zadenwinkel.nl Zadenwinkel.nl 804 meter Fijne bedrijf dat afspraken nakomt en prima kwaliteit levert
Arab Handcraft Arab Handcraft 832 meter Op aanraden van een kennis zijn we vandaag in een half uurtje hier heen gereden. Wat ...
Mijn Bedel Mijn Bedel 1 km Mijnbedel.nl levert U een hoogwaardig sieraad vervaardigd met de modernste technieken...
Recensies
Fijn zo'n supermarkt in het dorp. Er is een pinautomaat binnen. Voor de bezoekers van het dierenbos camping. Lekker dichtbij. Verder alles verkrijgbaar wat je van een supermarkt mag verwachten. Middelgroot.
Nog een echte buurtwinkel zeg maar niet heel erg groot en redelijk aan de dure kant.
Super kleine winkel met een verrassend assortiment groot assortiment. Enorm vriendelijk personeel dat trots is om zo'n winkel te runnen en er alles wilt uithalen. Ruime parkeerplaatsen en zeker een bezoekje waard vanaf je vakantie adres of om je dagelijkse boodschappen te doen. Ook een leuk assortiment lokale producten én speciaal bier.
Fijne winkel met ruime keuze en verse producten. Klantvriendelijk en een goede prijs!
Coop vind ik in vergelijking met andere vrij prijzig. Leuke kleine winkel in een leuk dorpje
Aardig personeel en bereid om even mee te lopen. Klein postksntoortje. Winkel klein vpan buiten, verrassend. Groot van binnen met alles 0wat ik nodig had.
Niet echt groot. De hoognodige boodschappen zijn er verkrijgbaar. Al zijn er veel lege vakken. Omdat er te weinig bijgevuld wordt. Maar Vinkel ook geen grote stad. Dus moet je ook niet te veel verwachten. En de prijzen zijn niet laag. Het personeel is wel vriendelijk. Maar dat is voor mij niet echt belangrijk. Ik heb heb liever gevulde vakken.
Ook hier een plexiplaat om de caissière te beschermen
Klein een soort buurt super alleen een zaak die het fiets in frist out niet goed snapt met overdatum producten
Prima supermarkt! we zijn hier op vakantie maar hebben vrijwel alles kunnen halen wat we nodig hadden. Gezellig winkelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid