facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Haaksbergen, Ferdinand Bolstraat

Coop Haaksbergen, Ferdinand Bolstraat

Info

Supermarkt Coop Ferdinand Bolstraat in Haaksbergen.



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Ferdinand Bolstraat 11, 7482 EB Haaksbergen
Telefoonnummer: +31532005051
Stad: Haaksbergen
Route: Ferdinand Bolstraat 11
Postcode: 7482 EB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Haaksbergen openingstijden, Plus Haaksbergen, Coop folder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Haaksbergen Albert Heijn Haaksbergen 810 meter Na de nieuwbouw een nare winkel om naartoe te gaan.allemaal rare hoeken.
ALDI ALDI 1 km Moderne Aldi, ruim ingericht en vriendelijk personeel.
PLUS Leusink PLUS Leusink 2 km Leuke winkel, vriendelijk personeel, groot assortiment
Recensies
Buiten en vooral rond de glasbak rommelig veel glas splinters/ scherven.
Groot assortiment Goede prijs / kwaliteit
Vernieuwde update van 2 naar 1 ster: al het kundige vriendelijke lees oudere personeel word ontslagen of elders geplaatst. Kassas worden expres dichtgehouden zodat je de zelfscans gebruikt die het om de haverklap niet doen. overigens ben ik sowieso geen fan van die dingen want arbeidsverdringing. Ongeïnteresseerd personeel er zitten een paar goede bij waar eerder al het Emte personeel TOP was. Je ziet het ook aan de klandizie. Eeuwig zonde dat de Emte er niet meer is. Oud: groenten zijn slecht, het loopt in veel gevallen nog net niet weg. selectie aan producten erg klein sinds dit een coop is geworden prijs is omhoog gegaan... adverteren met afgebakken brood tot sluitingstijd...bakkerij afdeling is onbezet vanaf een uur of 5 a 6. mis mijn goede oude EMTE! personeel is prima, die kunnen er ook niks aan doen
Ik vind alleen jammer dat er geen toilet is en er veel moeite voor moet doen om gebruik te mogen maken van het toilet in deze tijd. Heb namelijk problemen met mijn darmen.
Kleine maar vooral rustige supermarkt Ideaal voor tussendoor boodschappen
Ruime supermarkt met zelfscankassa.
Als je hier verse sinaasappelsap haalt, moet je bijna altijd eerst iemand zoeken om het apparaat aan te zetten of bij te vullen. Als je dan zo'n apparaat hebt zorg dan dat hij gebruiksklaar is.
Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Wou eens een andere supermarkt proberen. Ben mee de pleuris geschrokken van de prijzen al kan dat komen doordat ik al een tijdje niet in Nederland was geweest voor de boodschappen en ben met vrijwel niets weet zo snel mogelijk vertrokken. Niet mijn winkel.
Goed en makkelijk parkeren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid