facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop den Boer Rossum

Coop den Boer   Rossum

Info

Coop den Boer is een regionale supermarkt in Rossum Gelderland. Bij ons staat service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Geschiedenis

Coop den Boer heeft een breed assortiment met daarbij een slijterij, drogisterij, stomerij, PostNL- en loterij servicepunt.

Zie ook onze online webshop:
www.cooponline.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8.00-20.00 uur
Zaterdag 8.00-17.00



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: Burgemeester van Randwijckstraat 21, 5328AS Rossum, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0418661371
Stad: Rossum
Route: Burgemeester van Randwijckstraat 21
Postcode: 5328AS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bourgondisch Lekker Bourgondisch Lekker 284 meter Alleen de lekkerste ambachtelijke producten vindt u bij Bourgondisch Lekker.
ElnorisGames ElnorisGames 331 meter Wij zijn ElnorisGames. Wij leveren games en consoles voor lagere prijzen. waarom...
Mark van Veen Tiles 1570-1970 Mark van Veen Tiles 1570-1970 797 meter Mark van Veen Tiles 1570-1970, offers a wide variety of European collectable tiles, d...
Poelier Oude Lashof Poelier Oude Lashof 124 km Prima kwaliteit en super netjes geholpen.
Art & Living Art & Living 125 km Interieur- & Styling advies | Workshops | www.artenliving.nl
Recensies
Mooie overzichtelijke en schone winkel. Vriendelijk personeel en lekker koel. Ben er net geweest om een paar vergeten boodschappen te halen. Zeker de moeite waard om daar te winkelen.
Zaterdagmorgen, 8 uur. Wat een chaos. gangpaden versperd door vakkenvullers en karren. Brood, croissants pas om half negen enigszins op orde. Circa 20 medewerkers aanwezig waarvan een enkeling "Goede Morgen" zegt. Jorr bij de kassa groet met: "'Hoi", traaaag. Slecht begin van de dag, ik hoop dat dit nog opstart problemen zijn van deze pas verbouwde Plus Den Boer en verbeteringen volgen. Klap op de vuurpijl: foutieve kassabon, teveel betaald gevulde croissant.
Sinds coop plus is geworden is er meer veranderd dan alleen de winkel
Die Robin die hier werkt is echt een topper! Wist mij zonder moeite te vertellen waar de knoflook ligt!
Mooie buurtsuper met ruim assortiment en heel vriendelijk personeel. Maar… let op de houdbaarheidsdatum als je hier iets koopt, daar letten ze hier niet zo op! Het groente en fruit kruipt soms nog net niet uit de schappen. Ook de vriesafdeling kan beter, het staat vaak lang buiten de koeling voordat het wordt aangevuld. Als er wordt gewerkt aan het letten op de houdbaarheidsdatum dan echt vijf sterren. Maar nu moeten we helaas vaak spullen weggooien.
Leuke winkel, met mooie aanbiedingen. Ook regelmatig fijne non food producten.
Fijne winkel, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Goede aanbiedingen/reclames. Ruime parkeergelegenheid echter de locatie voor mindervaliden parkeerplaats is erg slecht. Dat mogen ze wel aanpassen.
Deze dorp supermarkt is voor een dorp best groot, de meeste dingen zijn op voorraad maar niet elk merk. Vaak de merkartikelen en eigen merk Tevens ook een PostNL punt en een eigen slijterij aan de winkel vast met een grote gratis parkeerplek en op de hoek een Geldmat pin tot 23:00 Coop 20:00 uur
Vreselijk irritant dat je vaak aan de balie moet afrekenen. Als ik meerdere boodschappen heb leg ik het liever op de band.
Inmiddels meerdere keren moeten constateren dat de brood producten van deze winkel van matige kwaliteit zijn en vaak al dicht tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten. Assortiment en keuze is ook niet wat het bij andere winkels is, voortaan toch maar wat verder rijden voor de boodschappen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid