facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Culemborg

Coop Culemborg

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Coop Culemborg. Op deze pagina vindt u informatie over "uw eigen supermarkt!"

Geschiedenis

Op onze pagina blijft u op de hoogte van alle informatie in en rondom Coop Culemborg. Wij zullen hier regelmatig interessante promoties plaatsen waar u als klant en fan op facebook van kunt profiteren. Tevens houden wij u op de hoogte van het verbouwingsproject Chopinplein, waar volgend jaar een splinternieuwe Coop zal staan!



"Welkom bij PLUS, leuk dat je er bent!Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. In onze supermarkten vind je daarom veel verse producten. Soms zijn die biologisch of Fairtrade. Maar altijd zijn ze eerlijk geproduceerd en met een duidelijke herkomst. Zo weet jij wat je eet.We verkopen zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, liefst van Nederlandse bodem. Ook geven we lokale ondernemers de ruimte om hun producten een podium te geven. Zo geven we ons landelijke merk een lokaal accent. En bieden we jou het beste van twee werelden.Bij PLUS geloven we in persoonlijk contact. Dat betekent snelle, persoonlijke service met aandacht voor jouw wensen en vragen. Daar mag je op rekenen, zowel in de winkel als online."
Adres:
Telefoonnummer: 0345-512556
Stad: Culemburg


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden AH Culemborg, Openingstijden Jumbo Culemborg, Coop Beusichem, Plus Culemborg, Jumbo Culemborg, Openingstijden Aldi Culemborg, Openingstijden Coop Beusichem, Openingstijden Plus Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lovely Homes Lovely Homes 1 km Leuk en gezellige cadeau/woonaccessoires winkeltje ... Zeer vriendelijke verkoopster....
ID-4U ID-4U 2 km Wij leveren Vrolijke huis producten, o.a. gereedschap, speelgoed, reiskoffers en huis...
Recensies
Vernietigend slecht: voordelen: gratis parkeren, ruime winkel. Nadelen: 1 geen 4G ontvangst binnen 2 aanbiedingen zijn niet allemaal in kassa verwerkt 3 bordjes met aanbiedingen van vorige week staan er nog 4 plusspaarzegels niet te verzilveren 5 geen koffieautomaat 6 boven geldende aanbiedingen hangt bord '€0,00 7 brood veelal op 8 folders vorige week liggen er nog 9 hogere prijzen.
Zo slecht hoop dat het beter word. Broodjes over de datum in de winkel en totaal niet afgeprijsd. Worden na melden nog niet eens weggehaald. Word niet op datum gelet daar. Nieuwste datums liggen op oudste datums. Groente pakketten waar verrotte tomaten in zitten. Vriezer zo goed als leeg. Aanbiedingen liggen er niet of nog net 1 product. Daarnaast merk je aan de prijzen dat de verbouwing eruit gehaald moet worden. Geef mij de coop maar weer terug.
Gesloten to 14juni, we weten allemaal wel hoe dat komt.. die zooi is niet voor niets zo duur allemaal. Elke supermarkt gaat verbouwen. Laatst was plus ook al nu coop..
Enorme achteruitgang na de overgang van de coop, gaten in het assortiment, zeer slecht verlicht, ontzettend duur en op veel plekken te krap met grote ruimtes op nuttelose plekken. Had een week geleden niet geloofd dat ik dit zou zeggen, maar loop/fiets even door naar de aldi.
Nieuwe indeling van de winkel, was coop nu plus. Ziet er goed uit en kon alles goed vinden. Plus kopmansgildeplein heeft helaas veel meer gewijzigd en vorige week was de zoektocht ergerlijk. Plus chopinplein is dus beter!
Wat een verschrikkelijk winkel. Loopt incapabel personeel rond. Als er 2 kassa’s open zijn en het hartstikke druk is presteren ze het om 1 van de 2 kassa’s te sluiten. Gevolg, nog langere rijen. De zelfscan is een drama. Als je gecontroleerd moet worden sta je soms minutenlang met je ziel onder je arm op een medewerker te wachten die je komt controleren. Tip: sluit gewoon bij een normale kassa, dat gaat sneller. En als je er wat van zegt wordt je afgesnauwd door een medewerker ‘weet je wel hoe druk ik het heb’. Medewerkers achter de kassa mogen ook wel wat sociale vaardigheden worden aangeleerd, er zitten mensen tussen die het woord ‘goedemorgen’ niet uit hun strot krijgen. Geen idee wie hier de supermarktmanager is, want die mag wat mij betreft in de leer bij de Albert Heijn of de Jumbo, daar weten ze wel wat klantvriendelijkheid is….
Slecht verzorgde winkel, met vele lege schappen en slechte aanvulling. Voor mij niet meer dan een 6 waard
De ouwe naam zei het al CoOP. En nu het een plus is het niet veel beter geworden. Nog steeds regelmatig of eigenlijk bijna altijd zijn er schappen leeg, niet op voorraad. Brood halen na 18:00 dan heb je nog de keuze tusss duur of nog duurder brood. Wat overigens ook een opvallend iets alles gelijk nog even wat duurder gemaakt. De paden zijn smaller gemaakt en als bij vullen wordt een slalom. Maar goed door het verplaatsen van de kassa's heb je dan wel weer een mooie ruimte vrij om te lopen. Langs de slijterij die soms open is richting de zeer ongezellige gang naar buiten een pickup. Point van postnl is een rij kluisjes geworden en pakketen versturen moet je maar online doen. Wat wel mooi is de vloer
Coop is plus geworden, ander assortiment...veel zoeken
Mooie, overzichtelijke winkel. Netjes, schoon, goed aanbod. Behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid