facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coolmix

Coolmix

Info

Coolmix is de marktleider in Refurbished Telefoons met zijn grootste aanbod met de allerbeste kwaliteit en de beste service! Maar liefst 24 maanden garantie en de laagste prijs volgens de Consumentenbond!

Geschiedenis

Coolmix is een internationale organisatie met het grootste aanbod refurbished telefoons van A-merken met de allerbeste kwaliteit, service en 24 maanden garantie! Onze grootste focus ligt op klanttevredenheid en het bieden van állerbeste service.



"Coolmix is dé marktleider met het grootste assortiment premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en 2 jaar garantie! Bij ons staat de klant centraal. Dit realiseren wij door middel van goede kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende klantenservice te hanteren tegen de beste prijs."
Adres:
Telefoonnummer: 085 0470335
Stad: Eindhoven


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Winkel refurbished iPhone, Gsm refurbished iPhone, Refurbished phones, Refurbished sites, Irefurbished, Beste refurbished iPhone, Refurbished Amsterdam, Refurbished iPhone Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Contract Service Eindhoven Contract Service Eindhoven 1 km NOOIT meer zelf overstappen én ELK JAAR gegarandeerd het goedkoopste energie- en tele...
SimiStore SimiStore 2 km smartphone cases for iphone and samsung. Free shipping Worldwide!
Repairlab Repairlab 3 km Top service! Vooral Engin is echt een topper!
Pluscloud Pluscloud 3 km Gewoon dmv Teamviewer mij alles haarfijn laten zien. En hij nam de tijd
Internet of Things Internet of Things 3 km All about the Internet of Things, Sensor networks, M2M, Internet of People, Big Data,...
Benk Groep B.V. Benk Groep B.V. 5 km Benk Groep verbindt uw organisatie aan de juiste internet-, telecom-, ICT- en Cloud-o...
PHC tailored telecom PHC tailored telecom 6 km Je wordt er heel goed geholpen
Veamed Veamed 6 km We verbinden, helpen en faciliteren. Dag in, dag uit. Overal, altijd. 24 uur per dag,...
GSMEasy.nl GSMEasy.nl 6 km GSMEASY.NL is sinds 2001 de best beoordeelde webshop voor mobiele telefonie. Vragen/o...
Recensies
1,5 jaar terug een Iphone 8 gekocht bij Coolmix voor mijn dochter, nog geen problemen gehad en werkt nog steeds top! Ik blij, dochter blij. Binnenkort tijd voor een nieuwe ;.
24 juli ben ik naar de website gegaan en heb ik mijn bestelling geplaatst Op de website staat vermeld dat deze middels avondlevering dezelfde dag bezorgd zou worden. Ik heb netjes betaald en een bevestiging ontvangen van mijn betaling, echter geen verzend label of factuur. Na het meermaals mailen van de ‘klantenservice’ kreeg ik eindelijk reactie met een factuur met datum 10 januari 2030 en dat mijn telefoon dezelfde avond tussen 17:00 en 22:00 bezorgd zou worden. Uiteraard is dit niet gebeurd en al mijn vragen voor een track en trace code werden niet beantwoord. Een weekend verder en niks ontvangen. Op maandag 27 juli besluit ik PostNL te bellen en te proberen zonder track en trace code erachter te komen of zij mijn pakketje in hun systeem kunnen zien. Tot mijn verbazing is er helemaal niks verstuurd naar mijn adres, zij adviseren mij met de klantenservice van Coolmix contact op te nemen hierover. Alle telefonische gegevens van Coolmix, de moederbedrijven en de eigenaar van het bedrijf zijn niet in gebruik. Gelukkig werd ik uiteindelijk gebeld door een medewerker wie mij vertelde dat de gekozen kleur niet meer beschikbaar was maar dat er een zgan paarse uitvoering beschikbaar was. Deze heb ik uiteindelijk maar gekozen. 28 juli krijg ik eindelijk mijn iPhone binnen, in een niet origineel, matig doosje. Tijdens de setup komt al snel naar voren dat de Face ID niet werkt van de iPhone en na meerdere resets werkt het nogsteeds niet. Na veel moeite weer contact op kunnen nemen en mijn geld teruggevraagd. Alles netjes teruggestuurd en binnen 72 uur na ontvangst zou ik mijn geld terug krijgen. Niet teruggekregen natuurlijk en na wederom moeilijk contact opnemen met de ‘klantenservice’ krijg ik te horen dat iemand was vergeten de betaling door te voeren, 6 augustus heb ik mijn geld eindelijk terug. 18 augustus, 12 dagen na het laatste contact over de terugbetaling, bijna drie weken na het retourneren van de iPhone, krijg ik reactie op basis van mijn review van de klantenservice met excuses voor de matige dienstverlening van hun kant. Hoewel de excuses op zijn plaats zijn, vind ik het erg matig dat deze alleen komen OMDAT ik een slechte review plaats. Anders weet ik zeker dat ik niks meer van hen gehoord zou hebben. Bestel aub niets bij dit bedrijf!
Enorm slechte zaak. Ik heb hier een iPhone 7 gekocht en deze ging na 3 maanden al kapot. Heb hem toen laten maken bij Coolmix zelf, maar ging weer kapot. Ik wilde langs gaan bij de winkel in Eindhoven, maar tot mijn verbazing was die winkel opeens leeg en er was geen mens te bekennen. Ik heb vervolgens Coolmix gebeld en ze zeiden dat ik hem op mocht sturen, maar goed dan zou ik hem een lange tijd kwijt zijn. Ik heb mijn telefoon dagelijks nodig dus dat leek me geen optie. Ik heb nu een nieuwe telefoon gekocht bij de Media markt. Vandaag kwam er een meneer langs die mijn oude iPhone 7 van Coolmix wilde kopen. Hij was ook van een telefoonzaak Niet refurbished. Hij maakte de telefoon open om te kijken wat de schade precies was. Alle schroefjes lagen los in de telefoon, met als gevolg dat onderdelen los zaten. Spaar voor een goede telefoon en koop hier aub niks.
Voor het eerst op deze website een product aangeschaft. Een iphone 7 , in de staat premium refurbished. Scheelde toch weer paar tientjes met nieuw toestel op andere websites en de telefoon zou eigenlijk gewoon nieuw zijn. Telefoon werd netjes volgende dag afgeleverd postnl en via de mail werden we goed op de hoogte gehouden. Toestel zat netjes verpakt en inclusief lader en een gratis screenprotecor. Super bedankt
Op 14 juli heb ik een iPhone 8 gekocht en geleverd gekregen. Ik ben er erg blij mee. Het toestel is niet van nieuw te onderscheiden. Na 3 weken hield de lader ermee op. Nadat ik een mailtje heb gestuurd, kreeg ik een originele Apple lader en ook nog een Apple kabeltje erbij. Het opladen werkt weer super. Dit mag oprecht een topservice worden genoemd. Heel hartelijk bedankt. Ik ben er erg blij mee!! TOP!!!!!
Coolmix ? Ja indien alles werkt. En anders, er kan wat mislopen voor uzelf, maar nooit voor Coolmix ... Hahaha ! Moet helaas het volgende melden : wat Coolmix ons leverde was helemaal geen XR iPhone "premium" : geen enkele schriftelijke garantie zoals vermeld op hun website, geen pin voor lade nanosimkaart, geen originele verpakking meer, geleverde screenprotector was voor een ander kleiner toestel, accucapaciteit 93%, en krassen rond fotolens... Dus, onmiddellijk teruggestuurd omwille van consumentenrecht "14 dagen bedenktijd". Maar... geen telefonische contact mogelijk met Klantendienst toevallige technische probleem met hun telefoon..., dus, teruggestuurd in Eindhoven zoals gemeld op hun site Klantendienst op eigen kosten met Bpost. Track&Trace oké , en keurig afgeleverd door Bpost in Eindhoven met datum en uur ! En wat had u nog verwacht ? Wel... COOLMIX BEWEERT NIETS GEKREGEN TE HEBBEN ! Cool toch ?
Vorige week een iphone 7plus gekocht. Per ongeluk de verkeerde besteld. Deze konden we meteen terugsturen en de juiste gekregen. Snelle service. Ook kreeg ik iets niet voor elkaar met de reserve kopie na het sturen van een bericht werd ik gebeld om te horen hoe het nu gaan. Zeer goed en vriendelijk geholpen.
Vorig week een nieuwe IPhone besteld, ben er super blij mee! Tot vandaag nog geen problemen mee gehad en alles doet het super goed. Voor mijn volgende IPhone kom ik zeker terug! : Heel er bedankt Coolmix
Opgelet vele prijzen zijn medio April enorm verhoogd. Sommige Refurbished Apple producten met wel 50 euro?? Vakantiegeld is zeker in aantocht! Nog een punt van aandacht, pas extra op als je online bestelt. Zeker als je spullen optijd in huis wilt hebben. Ik heb anderhalve week geleden een voorraad artikel besteld en direct betaald. Vandaag ben ik eens gaan informeren .... artikel is toch niet op voorraad ! Wel hebben ze e.v.t. een duurder alternatief op de plank liggen !? Vreemde praktijken!
Niks op aan te merken! 1e Toestel die ik bij Coolmix heb besteld kon in de winkel opgehaald worden en was top, netjes en nieuw. Geen onderscheid kunnen maken met een nieuw toestel en de prijs was ontzettend aantrekkelijk. Altijd eerlijk en goed geholpen! Heb mijn familie, vrienden en kennissen aangeraden om bij Coolmix te kopen. Verschillende hebben al toestellen van Coolmix met tevredenheid. Toestel die niet naar behoren reageerde microfoon storing bij een vriend van mij heeft hem opgestuurd en geduld gehad. Nog geen 2 weken en hij was weer gemaakt. Coolmix is zeker een aanrader voor een ieder die wat geld wilt besparen en ook een recentelijke mooi toestel die als nieuw is wilt gebruiken. Altijd top service en snel geholpen geweest! Niet een ieder heeft pech met een bedrijf! Grote bedrijven hebben ook wel eens een toestel of apparaat die 3 x niks is al zijn ze nieuw. Elektronica is onvoorstelbaar! Jammer dat bij de meeste gevallen de klanten reviews plaatsen als ze slechte ervaringen hebben maar de andere 1000 die altijd goed zijn geholpen door een bedrijf weinig reviews plaatsen. Coolmix! Jullie zijn toppers!! Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid