facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cooljay Fashion For Kids

Cooljay Fashion For Kids

Info

CoolJay staat voor stoere merken, zie onze webshop!

Oa het populaire merk Name It, met trendy maar toch zeer betaalbare kinderkleding!

Geschiedenis

Cool Jay staat voor actie! Niet alleen qua prijs, maar continue in beweging. Volg je ons nog niet, geen probleem. Maar je mist wel iets!

Wij zijn met onze winkel continue in beweging en hebben al jaren enorme goede contacten met onze partners en daar profiteert u van!

Met merken als Name-It, Cars, Retour denim de Luxe, Feetje, Flo, Quapi, Jubel, Geisha, Petrol, Blue Rebel, Carrera en vele andere merken zijn wij toonaangevend in het midden segment en met meer dan 160m2 vloeroppervlak relatief groot voor een kinderkledingwinkel. Kortom een bezoek aan ons mag niet in uw modeseizoen ontbreken!

Adres: Flora 73-75, 7422 LR Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570 657 385
ln.yajlooc@ofni
Stad: Deventer
Route: Flora 73-75
Postcode: 7422 LR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kinderkleding deventer, kinderwinkel deventer, cooljay sale, deventer kinderkleding winkel, cooljay outlet, babywinkel deventer, babyspeciaalzaak deventer, cooljay z8
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SaleKids SaleKids 828 meter SALE?UITVERKOOP? BIJ ONS IS HET ELKE DAG SALE !! SCOOR NU DE LEUKSTE KOOPJES VOOR DE ...
By-lien By-lien 933 meter Absolute aanrader! Annelien denkt mee en in oplossingen. Heeft veel keuze qua stofjes...
Duckies kinderkleding Duckies kinderkleding 947 meter Ik verkoop handgemaakte kinderjurkjes en baby kleertjes
Mini Wardrobe Mini Wardrobe 3 km Tweedehands kinderkleding voor de kleintjes
MOOS Kids MOOS Kids 4 km Ruim assortiment, toffe winkel
Amazingkids Amazingkids 4 km Hele fijne winkel. Wordt ook echt de tijd genomen om een goede aankoop te doen. Ook w...
AmazingKids Deventer AmazingKids Deventer 4 km Hele fijne winkel. Wordt ook echt de tijd genomen om een goede aankoop te doen. Ook w...
Recensies
Super mooie collecties, elke keer weer verrassend! En dan hebben we het nog niet over de uitmuntende service gehad. Ook organiseert Cooljay altijd leuke styling dagen of modeshows! Echt te gek! De dames beschikken over engelengeduld en niet alleen naar de kinderen toe..... Mijn favoriete winkel voor mijn drie kleine meisjes!
Modieuze kleding van baby tot aan tienerleeftijd. Divers aanbod. Door de mix van verschillende kledingmerken is er iets voor ieder budget en smaak. Zoals Name-it, Cars, Geisha, Retour, Jack & Jones, Kids Only en Feetje. Ik vind het winkelpersoneel heel prettig. Ze geven goede adviezen en de service is prima! .
Blij met het team van Cooljay dat ons altijd weer met veel deskundigheid, geduld en plezier helpt voor het vinden van de leukste kleding voor onze twee jongens. Altijd eerlijk. Ook als iets niet mooi staat of zit. Ook weet Jolanda ons wanneer we niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen ons op afstand van een goed advies te voorzien. Ook dan komt de kleding keurig verpakt bij ons thuis. Ga vooral zo door!
Super mooie kindermerk kleding winkel vanaf maat 44 tot de grootste kindermaat. B noisy, z8, name it etc.. In Colmschate "gemeente Deventer" op winkelcentrum Flora. Een mooie ruim winkelcentrum. Je kan er gelijk even een paar uur rond kijken en shoppen.. en daarna even koffie drinken. Vriendelijk personeel en staat je altijd netjes te woord als je hulp zoekt. Leuke Facebook acties en mooie nieuwe webshop zeker de moeite waard.
Vriendelijk personeel, altijd bereikbaar en helpen je waar nodig. Cooljay is ook erg actief via social media. Ze hebben kleding voor jong en oud, jongens en meisjes, leuke merken in verschillende prijsklassen.
Cool jay is mijn favoriete winkel.. Super mooie collecties baby en jongeren kleding van goede kwaliteit. Super leuke acties zowel online als in de winkel. Je word altijd vriendelijk geholpen.. Shoppen in deze winkel is altijd leuk.. je kunt eigenlijk niet zonder een setje de deur uit lopen omdat het allemaal zo leuk is
Jolanda en haar team zorgen er altijd weer voor dat de bestellingen van ons snel opgepakt worden. Ook op afstand geven zij ons goed advies. De kleding komt altijd keurig verpakt bij ons thuis bezorgd. Niet voor niets kopen wij al voor meerdere jaren bij Cooljay de kleding voor onze jongens. Blij met Cooljay!
Super leuke winkel en assortiment met super vriendelijk en behulpzaam personeel. Lang leve het internet deze tijd met een goede overzichtelijke website. En de service die ze daar nu aanbieden is helemaal top. Zo is het toch mogelijk de garderobe voor mn zoontje aan te vullen
Leuke winkel met vriendelijke personeel. Ze hebben hele leuke kleren voor baby's maar ook voor tieners. Naast kleding hebben ze ook accessoires, knuffels en nog veel meer. Je komt hier echt niet met lege handen weg.
Een erg mooie winkel met een ruim assortiment van diverse merken. Naast kleding ook allerlei cadeau artikelen. Personeel is altijd vriendelijk en geeft eerlijk advies. Naast de winkel hebben ze ook een vernieuwde webshop. Deze is gebruiksvriendelijk en hip!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid