facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coolgods.nl

Coolgods.nl

Info

Coolgods dé webwinkel voor uw PC Onderdelen en ergonomie, mobiele accessoires en moderne gadgets voor tablet of smartphone. http://www.coolgods.nl

Geschiedenis

Coolgods is een no nonsense webwinkel waar jij, de klant voorop staat! Wij vinden het enorm belangrijk dat jij als tevreden klant geholpen wordt en tevreden bent met je aankoop. Coolgods biedt een absolute diversiteit aan computer hardware, mobiele accessories, randapparatuur en moderne elektronica. Het assortiment is zeer uitgebreid, meer dan 1000 producten, maar overzichtelijk voor iedereen door de zoek- en filtermogelijkheden.
Met een magazijn van ruim 1500 vierkante meter kunnen wij ervoor zorgen dat de geboden producten voor 90% direct uit voorraad leverbaar zijn. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad liggen dan zorgen wij ervoor dat het binnen 48 uur bij je geleverd wordt.



"DE SPECIALIST IN COMPUTER ONDERDELEN & TOEBEHORENIedere dag gebruiken we de computer voor verschillende doeleinden: werken, gamen of vrijetijdsbesteding. Degelijke computer onderdelen zijn van groot belang voor de optimale prestatie van je PC en goede ergonomische randapparatuur verbeteren je gebruikerservaring."
Adres: Rondven 38, 6026PX Maarheeze
Telefoonnummer: 0495-596518
Stad: Maarheeze
Route: Rondven 38
Postcode: 6026PX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vobis Vobis 1 km Volg @Vobis_Computers op twitter en maak kans op een Apple iPad 2 t.w.v. €379,-
Recensies
Een LGA1700 heatsink van Spire paste niet in de gaten van het LGA1700 moederbord omdat de schroeven van de heatsink niet passend uitgelijnd waren. Spire Hub BV reageerde binnen 1 dag op mijn bevinding en stuurde kostenloos een vervangende heatsink na inleveren verkeerde heatsink. Goed bezig Spire!
Uitstekende klantenservice. Nadat ik een bericht had gestuurd dat mijn draadloze toetsenbord geen Bluetooth connectie meer maakte, ontving ik na 3 minuten reactie dat een nieuw toetsenbord verstuurd zou worden. En dat op 5 mei!
De service en prijzen zijn erg goed, zal in toekomst meerdere artikelen bij hun aanschaffen. Bij deze jullie doen het erg goed met service hoog in het vaandel.
Een ergonomische muis besteld via Bol bij Spire Hub. Hij werkte niet naar behoren, ik bleef de klachten houden. Daaropvolgend retour aangevraagd en teruggestuurd. Krijg ik als reactie: "de muis is gebruikt en je hebt niet de originele verpakking meegestuurd, dus je krijgt je geld niet terug, maar we sturen de muis weer naar je op." Nou, top service hoor! Hier koop ik nooit meer iets. EDIT: ik kan niet antwoorden op jullie onderstaande reply. Dus dan maar hier: ik heb direct per mail aangegeven dat ik het betreurenswaardig vind hoe hiermee omgegaan wordt. Daar heb ik verder geen reactie meer op ontvangen.
Leuke producten voor zeer scherpen prijzen en super snelle reactie op eventuele vragen. Top bedrijf.
Mijn zoon had een computerkast gekocht . Er was iets met de doos gebeurd waar ze zelf totaal niets aan konden doen. Maar de manier hoe het is afgehandeld is echt perfect . Niets dan lof ! Echt prima service en de computerkast doet het prima
Heel attente klantenservice. Mijn vragen snel beantwoord. Bestelling werd snel geleverd. Aanrader!
Voor 14.00 besteld morgen in huis is ook een leugen. Besteld via de site van coolgods zelf en staat na 1,5 dag nog steeds in verwerking.
Hele mooie degelijke gamestoel gekocht bij CoolGods voor een superprijs. Prettige communicatie, afspraken worden nagekomen en er wordt snel geleverd. Een echte aanrader!
Volgende dag zou het product in huis zijn, einde van de dag was het pakket enkel aangemeld bij de bezorgdienst redjepakketje Volgende deze winkel zou bol.com de verzender zijn dit is echter flauwekul. 1 dag later track and trace omgezet naar post NL waarbij ook weer 1 dag vertraging is. Geen serieuze bedoeling dit, mocht je wat met spoed nodig hebben sla deze dan maar over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid