facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coolen Licht en Geluid

Coolen Licht en Geluid

Info

Coolen Licht en Geluid zorgt van losse apparatuur tot een volledige Drive-In Show met optioneel een dj. Coolen Licht en Geluid zorgt ervoor dat uw evenement compleet wordt gemaakt!



"Van losse verhuur tot een volledige drive-in show inclusief dj. Ook Silent Disco behoort tot een van de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Neem een bezoekje aan de website of neem vrijblijvend contact op."
Adres:
Telefoonnummer: +31614249712
Stad: Ospel


Recensies
Goede sfeer, bezorgt op ons personeels feest, het was reuze gezellig en hij kwam netjes op tijd en snapte hoe je een leuk feestje moer bouwen. Een echte topper om aan te raden
2de jaar op rij dat Bas me prima geholpen heeft met zowel een feestje als het leveren van apparatuur voor de vastelaovundj. Super flexibel qua ophalen en brengen en ook nog eens voor een goede prijs. Dank je Bas!
We hebben Coolen licht en geluid ingehuurd voor de muzikale omlijsting van het avondfeest van onze bruiloft. Vantevoren werden de talrijke mogelijkheden voor de lichten en het geluid goed uiteengezet. Het resultaat was een geweldige aankleding en sfeer op het feest. Gecombineerd met goed gekozen muziek ,het publiek was zoals die op een bruiloft is: zeer divers, was het voor ons een avond om nooit te vergeten.
Fijne communicatie vooraf en de avond zelf was top geregeld! Een goede playlist en verzoekjes mochten ook. Ook de show was mooi opgezet met licht. Helemaal top! We zijn erg blij met onze boeking!
Onze dochter Danée wilde graag de DJ van het discozwemmen voor haar communie feest, dus heb ik dat aan hem gevraagd en gelukkig wilde hij graag komen draaien. De kinderen vonden het heel spannend maar wat deed Bas het leuk!! Hij draaide ook verzoekjes van de kinderen en ook had hij spellen met muziek voor ze bedacht, erg leuk! We hebben allemaal genoten en als we weer een feest hebben, vragen we Bas zeker opnieuw! Echt een aanrader!
De kids hebben een super leuke fuif gehad, mede namens deze leuke dj! Bas dank je wel!
Wederom een succesvol tuinfeest gehouden met speakers, subwoofers, lasers, rookmachine, lampen, moving heads en al! Goede service, fijne communicatie en denkt goed met je mee. Al met al een echte aanrader!
Deze DJ is van alle markten thuis!!! Een super dag was zonder jou hulp niet mogelijk geweest. Vastelaovendj zaoterdig waas ein groeët fieëst!! Namens vv de Vêrkusköp Wieërt Zuid Unne dikke merci
Afgelopen weekend een silent disco gehuurd, prima materiaal en eenvoudig te gebruiken, wederom een topavond dankzij de geweldige service van Coolen Licht en Geluid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid