facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cool Kunst En Cultuur

Cool Kunst En Cultuur

Info

Cool kunst en cultuur is een theater, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één.

Geschiedenis

Cool kunst en cultuur is het Podium van de Stad; een bruisend en gastvrij cultuurhuis van en voor alle inwoners van Heerhugowaard en omstreken. Cool is gevestigd aan het Coolplein in een uniek gebouw waar creatie, ontmoeting en beleving centraal staan.

Cool kunst en cultuur is een theater, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één.

Adres: Coolplein 1, 1703XC Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0725347662
ln.ruutlucnetsnuklooc@ofni
Stad: Heerhugowaard
Route: Coolplein 1
Postcode: 1703XC



op zoek naar gerelateerd: cool kunst en cultuur te heerhugowaard, vrienden van cool, cool heerhugowaard programma 2018, coolplein heerhugowaard agenda, theater cool heerhugowaard parkeren, cool heerhugowaard vacatures, cool heerhugowaard plattegrond, cool blues festival
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gitaarschool Michael Barkey Gitaarschool Michael Barkey 866 meter Zoals Gitaarschool Michael Barkey is er maar één. Wil je leren gitaar spelen? Hier mo...
Jc Kompleks Jc Kompleks 1 km Top zaal!! Aardige CREW and staff
BeukFest BeukFest 1 km Kleine 'venue' voor niche cultuur optredens etc. Goed bereikbaar, goed verzorgd. En e...
Drumschool Paul Castricum Drumschool Paul Castricum 3 km Leuke vriendelijke leraar die ook nog eens goed lesgeeft.
Muziekstudio's De Garage Muziekstudio's De Garage 3 km Erg fijne repetitieruimtes! En niet duur. Spullen zijn vrijwel altijd in orde.
Recensies
Super gezellig in t Cool café Jazzmiddag, helaas was er een echtpaar voor ons aan een tafeltje die ons sommeerde in koor om stil te zijn. In een café mag je toch praten? Evengoed genoten
Yentl en de Boer met de kampvuursessies Gezien!! Was erg tof !! Mooie met elkaar goed blendende stemmen
Super mooi maar vooral gezellig en gastvrij theater.
Mooi theater, leuk aanbod, goede prijs en vriendelijk personeel! Kids hebben genoten van Fource!
Heerlijk voor een avondje uit.
Gevarieerd programma, vriendelijk personeel en vrijwilligers, comfortabele stoelen en top akoestiek. Stoelen kunnen eruit voor staconcerten. En ook een gezellige cafe met lekkere hapjes.
Mooie locatie met buitengewoon prettig en vriendelijk personeel. Aangename akoestiek in de zaal, gekoppeld aan een bijna ouderwetse knusheid. Je bent uit en dat voel je. Heerhugowaard kan trots zijn!
Hele leuke musical bekeken
Avondje cabaret bij Fabian Franciscus in Theater Cool met achteraf een verwenarrangement met bittergarnituur en een drankje naar keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid